Jeremić lupa kao "Maksim po diviziji": Uspeh bojkota zavisi od toga šta će drugi reći, a ne građani

Autor:

Vesti

09.06.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da će se znati da li je bojkot bio uspešan posle 21. juna, po reagovanju stranaka opozicije koje su izašle na izbore i reagovanju međunarodne zajednice, dajući time do znanja da mu mišljenje građanja uopšte nije bitno i da ideja bojkota nema nikakvog utemeljenja u političkom životu Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/Minut do 12
Vuk Jeremić

Kako je izjavio na tribini Narodne stranke u Pančevu, a preneto u saopštenju ove stranke, parametar po kome će se meriti uspešnost bojkota biće - da li će opozicija, koja izlazi na izbore i tako, kako kaže da zapravo pomaže režimu , nastacviti da ih napada.

Drugi dokaz biće, kako je rekao, ako međunarodna zajednica nastavi da u njima vidi relevantnog sagovornika, jer će to značiti da nove institucije nemaju legitimitet kakav su ga imale ranije.

Jeremić je naveo da nijedna opoziciona lista koja će učestvovati na izborima nema kapacitet da izbroji glasove i kontroliše izborni proces i da će zato morati da prihvati ono što im vlast saopšti.

Ovakva postavka stvari govori o tome da ideja bojkota pogtpuno pogrešna i neutemeljena jer onima koji ne žele da učestvuju u izbornom procesu nije bitno šta građani misle, očigledno zbog toga što oni žele da učestvuju u izbornom procesu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Jelena

09.06.2020 11:50

Bojkot od samog početka nema nikakvog smisla.

Ana

09.06.2020 11:51

Bojkot je propao.

Milan

09.06.2020 12:08

Izbori su prava "utakmica" na kojima pobednici pobedjuju. Sve drugo je demagogija. Mislim da izbore bojkotuju oni koji unapred znaju da bi na njima doziveli fijasko.

Nadica

09.06.2020 12:18

Jeremic nije ni svestan koliko se ponizava.