(FOTO) MONSTRUOZNO! Ovako se Vučiću i Vesiću preti u komentarima na N1!

Autor: Republika

Vesti

19.04.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevršili svaku meru! Televizija N1, već uveliko poznata po svom pljuvačkom odnosu prema vlastima u Srbiji, u svojoj bolesnoj mržnji prema najvišim državnim funkcionerima otišla je još i korak dalje!

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Naime, dovoljno je pogledati zvaničnu Fejsbuk stranicu ove televizije i uverite se da oni kojima su puna usta demokratije i ljudskih prava ne prezaju ni od čega kako bi vodili hajku protiv aktuaelnog režima u Srbiji.

Sasvim konkretno, na vest da su Beograđanima podeljene srpske zastave, raznorazni frustrirani komentatori ostavljali su komentare koji po svojoj sadržini sasvim sigurno spadaju u psihopatologiju.

- Se*em se na tebe, na predsednika i na te zastave - stoji u jednom od niza komentara iz kojih izbija zloba i mržnja, a koje N1 uredno drži na svojoj stranici.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

Ово су коментари на званичној Фејсбук страници ТВ Н1 на вест да је Београђанима подељено десет хиљада српских застава....

Posted by Горан Весић on Sunday, April 19, 2020

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će protiv kompanije N1 i direktora Jugoslava Ćosića podneti krivične prijave.

- Ovo su komentari na zvaničnoj Fejsbuk stranici TV N1 na vest da je Beograđanima podeljeno deset hiljada srpskih zastava. Razumem ja da Ćosić i njegove gazde Šolak i Đilas ne vole srpske zastave. Ništa drugo nisam od njih ni očekivao. Ali da Ćosićev moderator na stranici objavljuje komentare u kojima se predsedniku Vučiću i meni preti ubistvom predstavlja krivično delo. Zato će Jugoslav Ćosić i N1 zbog ovoga što su uradili dobiti krivičnu prijavu - napisao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Jelena

19.04.2020 19:13

Nažalost, danas je sve više hejtera na društvenim mrežama.

Tiosav

19.04.2020 19:18

Jednostavno smeta svaki uspeh Srbije i to nikako ne mogu da prebole!

Jelena

19.04.2020 19:20

Ovo je zaista sramota. Sve koji ovako pisu ili prete treba odmah najstrozije kazniti.

Jela Kv

19.04.2020 19:32

Sramno je šta čine