(VIDEO) Vladimir Marinković iz izolacije poslao poruku našim čitaocima: Budite odgovorni prema sebi i drugima

Autor:

Vesti

02.04.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik parlamenta i jedan od osnivača Kongresa srpsko-američkog prijateljstva u video poruci koju je snimio za čitaoce Srpskog telegrafa i portala Republika navodi da je važno da svi građani shvate kako je u ovom trenutku jedino ispravno ostati kod kuće.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Marinković

- Kao poslanik trudim se da doprinesem onome što radi predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije u procesu prevazilaženja situacije i očuvanja ljudskih života i zdravstvenog sistema. Trudim se da budem odgovoran i koristim ovu priliku da apelujem na građane da i oni budu odgovorni prema sebi i drugima - navodi Marinković.

On ističe da izolaciju koristi za čitanje knjiga.

- Takođe, radim na organizaciji dve onlajn konferencije, prilagođavam se novim uslovima rada... Čitam knjige koje tretiraju period u kojem su se Srbija i naš narod nalazili između Prvog i Drugog svetskog rata, završio sam čitanje Dnevnika Vladete Jerotića, a po drugi put ću početi da čitam "Ni rat ni pakt" Milana Stojadinovića - zaključuje Marinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading