Đorđević: Dokaz da opozicija nudi samo fašizam

Autor: Republika

Vesti

27.12.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, najstrože je osudio skandalozno fašističko ponašanje lidera Dveri i jednog od lidera Saveza za Srbiju, Boška Obradovića i članova njegove stranke, koji su danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije namernim provokacijama izazvali nemire, a zatim fizički napali poslanike SNS-a.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zoran Đorđević

- Ovo je sramno ponašanje i još jedan dokaz da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović puki sledbenici Dimitrija Ljotića i njegovih fašističkih ideja, koji svojim postupcima pokazuju svoje pravo lice. Srećom građani to znaju i sa gađenjem iz dana u dan se iznenađuju sa sve više šizofrenim idejama koje Savez nudi. Umesto boljeg života, većih plata, novih puteva oni nude nasilje. Takvi postupci su nedopustivi bilo gde, a pogotovo u ovom domu i za svaku su osudu. Za razliku od njih Srpska napredna stranka želi da izgradi moderno društvo, da iskoreni svaki oblik nasilja, kao i da svojim građanima pruži sigurnost i bolje uslove života -  istakao je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading