Obradović u društvu prljavog policajca i kontroverznog biznismena: Boško uz harmoniku kuje nove napade na vlast

Autor:

Vesti

13.12.2019

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović uz zvuke harmonike i odabrano društvo kuje planove za neke nove napade na vlast.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boško Obradović, Srđan Adžemović (u crnom), Dragiša Simić (bela košulja)

Na slici koju objavljujemo vidi se Obradović u društvu bivšeg policijskog načelnika Dragiše Simića, kojem se sada sudi zbog zloupotrebe položaja, ali i kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića, nekad bliskog saradnika Velimira Ilića. Društvo u prestoničkom restoranu Obradoviću su pravili i nekadašnji direktor Instituta Dedinje Boško Ðukanović i kao portparol Dveri Jugoslav Kiprijanović.

Srpski telegraf juče je objavio fotografiju na kojoj se vide Obradović, Simić i Kiprijanović kako razgovaraju na parkingu elitnog beogradskog restorana. Naši izvori otkrili su da je tada lider Dveri ponudio Simiću mesto direktora policije ukoliko Dveri i SZS dođu na vlast. Zauzvrat šef Dveri očekuje da Simić pomogne liderima SZS i da iskoristi veze u policiji kako bi saznao nešto o istragama koje se vode o narko-dilerima sa kojima su povezivani Obradović, ali i Dragan Đilas.

Državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković upitala je ponovo lidera Dveri da li mu je Mladen Novaković Tocilo, koji je uhapšen zbog 77 kilograma heroina u Mladenovcu, kum.

Obradović je negirao veze sa pomenutim narko-dilerom i najavio tužbu protiv Udruženja policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs", koje je saopštilo da je ovaj narko-diler njegov kum.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Nikolina

13.12.2019 08:35

Opozicija ima za cilj da narusi mir i stabilnost

Bojana

13.12.2019 08:44

Od njega nista novo...

Niki

13.12.2019 08:49

Od opozicionih nasilnika se nista lepo i normalno ne moze ocekivati.

marica

13.12.2019 09:00

Sve elita do elite..lopov do lopova