Ministar Vulin: Vučić nije pokazao strah, ustaše jesu

Autor:

Vesti

14.11.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Žao mi je što predsednik Vučić nije otišao u Zagreb. Voleo bih da je svet mogao da vidi ustaše nemoćne da sakriju bes i mržnju kada slušaju šta govori Srbin koji ih se ne plaši i koji im ne prašta ratove i zločine. Vučić nije pokazao strah ali ustaše jesu", izjavio je danas ministar odbrane i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Aleksandar Vulin i Aleksandar Vučić

On je rekao da nema za ustaše većeg straha od uspešne Srbije i većeg predmeta mržnje od Aleksandra Vučića. 

- Ustaše Vučiću ne mogu da oproste što mu je otac u majčinoj utrobi pretekao njihovu kamu, a oni koji su među hrvatima navodno umereni političari Vučiću ne praštaju što je Srbiju ojačao i uspravio i što im glasno kaže da se ni Jasenovac ni Oluja neće ponoviti. Vučić nije pokazao strah ali ustaše jesu. Između hrvatskih političara nema razlika kada su u pitanju Srbi. Kompleksi i strah u Hrvata progovore svaki put kada se pomenu Srbi, a posebno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poručio je Vulin.

Na sramotu EU Vučić mora da brine sta ce ustaše uraditi Srbima u Hrvatskoj, i da li će bes kojim njega ne mogu da povrede istresti na preostalim Srbima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Baki

14.11.2019 14:34

Ovaj Vulin je najveca samota Srpske vlade.Interesantno zast to Vucic nece da vidi?

Zoi

14.11.2019 19:09

Vucic nikada do sada nije pokazao strah!

pljuckavac

15.11.2019 06:04

Vucic svakodnevno pokazuje hrabrost. i ovaj potez je to.