SVAKI DAN NOVA PROVOKACIJA: Osvanula zastava Albanije na školi "Kralj Milutin" u Gračanici

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na školi "Kralj Milutin", na delu zgrade koji se dograđuje, jutros je postavljena zastava Albanije, koja je ubrzo nakon toga i skinuta.

Foto: pixabay.com
Zastava Albanije

Zastavu su najverovatnije postavili izvođači radova i ona je nakon intervencije direktora, profesora i učenika uklonjena, javio je Kosovo online.

Kako prenosi taj portal, nakon što su primetili zastavu na krovnoj konstrukciji na novom delu objekta direktori osnove, srednje Građevinsko saobraćajne i Medicinske škole, zajedno sa osobljem i učenicima su se pobunili, nakon čega je zastava uklonjena.


Niko od trojice direktora nije mogao da potvrdi informaciju o postavljanju zastave jer ne odgovaraju na pozive i, kako saznaje Kosovo Online, nalaze se na hitnom sastanku u Kosovskoj Mitrovici.

 

 


U objektu OŠ "Kralj Milutin" u Gračanici od 1999. godine smeštene su tri škole, a zbog nedostatka prostora ovog leta počela je nadogradnja još četiri učionice.

Građevinsku kompaniju koja izvodi radove je na osnovu tenderske procedure odabrala opština Gračanica, koja i finansira izgradnju novog dela škole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading