"Đilasova Rada se srdačnije bori za nezavisno Kosovo od Tačija i Haradinaja"

Autor: Tanjug

Vesti

26.05.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Kosova i Metohije ocenio je danas da je izjava Rade Trajković, u kojoj pred albanskim predstavnikom "pljuje po Srbiji i srpskom narodu", skandalozna i sramna i da bi joj svaki iskreni mrzitelj Srbije pozavideo na mržnji koju pokazuje prema Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

- Ðilasova Rada Trajković, koja se za prava Srba na Kosovu i Metohiji bori iz stana sa Savskog venca, koji je stekla preko leđa tih istih Srba kojih se gadi, ne može da se pomiri sa činjenicom da je srpski narod na Kosmetu jedinstven i da je uz svoju državu Srbiju i svog predsednika Vučića - navedeno je u saopštenju.

Posle sramne izjave Rade Trajković koja bi da Srbi i Srbija budu daleko od nje, Pokrajinski odbor PS ističe da može samo da konstatuje da, dok je Rade Trajković, Ðilasa i Jeremića, drugi neprijatelji Srbiji i srpskom narodu nisu potrebni.

- Trajkovićeva je ponovo dokazala da se za celovito i nezavisno Kosovo bori srdačnije i jače i od Haradinaja i Tačija. Pošto bi Rada Trajković da je daleko od Srbije, moramo da je obradujemo i saopštimo da bi i čitav srpski narod još više želeo da je ona što dalje od Srbije - naveo je Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Kosova i Metohije.

U emisiji RTV KiM, u kojoj je učestvovao i poslanik Alternative u kosovskom parlamentu, Iljir Deda, Trajković je, pored ostalog, tvrdila da u istrazi ubistva Oliver Ivanovića "postoji opstrukcija u Beogradu" i da je Srbija "postala zemlja gde nema normalnog dijaloga, niti demokratske atmosfere".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Miki

26.05.2019 16:33

Rada se bori za sto bolju poziciju na KIM, jer su joj licni interesi preci od nacionalnih, ona je nas Vuk Brankovic.

Deja

26.05.2019 16:34

Izdajica, kao i tajkun Djilas!

Masinka

26.05.2019 16:56

Sramno ponašanje Rade Trajković, kao i Đilasa i Jeremića, ukazuje na veliko nepoštovanje Srbije. Prosto ne mogu da verujem kako ovi ljudi mogu toliko da mrze srpski narod?

Marija

26.05.2019 16:56

Kod Rade sve ima svoju cenu a nikada vrednost! Sramoti sebe!