(FOTO) Odbornici SNS doneli poklone za opoziciju: Sigurno ćete se zamisliti, a možda i umrete od smeha!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.05.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči početka sednice u Skupštini grada, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković doneo je poklone za odbornike opozicionog Saveza za Srbiju (SZS).

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

On je istakao da, nažalost, poklon nije uspeo da uruči jer ponovo nisu bili na svom radnom mestu za koje redovno dobijaju platu.

Mirković je novinarima pokazao kutiju u kojoj je za odbornike SzS doneo maske za nindža kornjače, igračke mini komandose, komplet saobraćajnih znakova, ali i bonton da se, kako je rekao, nauče kako se treba ponašati.


- Pokušao sam danas da dođem do njihove kancelarije, ali bila je zaključana. Na taj način su nam još jednom pokazali da im nije stalo ni do građana ni do grada Beograda - poručio je on.

Istakao je i da poklon koji je doneo najbolje simbolizuje politiku SzS i vrednosti za koje se oni zalažu.



- Ljudi koji žele samo da budu komandosi, nindže i kojima je glavni zadatak da se obračunavaju sa saobraćajnim znacima po Beogradu od nas su dobili masku za nindža kornjače, mini komandose i komplet saobraćajnih znakova kako ne bi više uništavali saobraćajne znakove i kako više ne bi maltretirali ni građane ni radnike koji izvode radove u Beogradu - rekao je Mirković.
RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Poklon za opoziciju: maske za nindže i komandose

On je za odbornike SzS doneo i flajer o tome šta znači nasilje nad ženama jer je, kako je istakao, njihov glavni program nasilje, a pre svega nasilje nad ženama.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Odbornici doneli i flajer za SzS

- Flajer sadrži rečenicu koja najbolje oslikava poruku koju svi moramo da prenesemo, a oni da shvate, a to je da je sramota i apsolutno nedopustivo fizički se obračunavati sa ženama - rekao je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoi

16.05.2019 17:49

Svaka im cast!

pljuckavac

17.05.2019 05:02

Ovo se nikada nije desilo, pa bravo! :)