Đurić o Jeremićevom napadu na Vučućevog brata: Apsurd da tajkunska prišipetlja bilo kome deli lekcije

Autor: Tanjug

Vesti

16.04.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić saopštio je večeras da "podli napad" predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na brata predsednika Aleksandra Vučića predstavlja "očajnički pokušaj jednog udruženja lopuža i baraba da zagade Srbiju svojom sopstvenom moralnom izopačenošću".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Tajkunska prišipetlja i Ðilasov mali od palube Vuk Jeremić poslednji ima pravo da govori o kontroverznim biznismenima, jer apsurd je da katarski stipendista i perač para Patrika Hoa bilo kome deli moralne lekcije - naveo je Ðurić u saopštenju. 

On ocenjuje da na ovaj način Jeremić "bespomoćno cvili i liže svoje rane" zbog propasti svog dugo najavljivanog, kako kaže, "ćorka od mitinga u centru Beograda" i dodaje da mu ni predsednik Vučić ni njegova porodica nisu krivi zbog toga što ga narod prezire. 

- U petak će se uostalom belodano videti kakvu budućnost Srbija želi i kome poklanja svoje bezrezervno poverenje, i Jeremić, Ðilas i Obradović će moći samo da nastave da se valjaju u sopstvenoj osujećenosti i pakosti - navodi Ðurić.

 

 

On ocenjuje da će Jeremiću na naplatu doći i to što je Srbiju brukao u Ujedinjenim nacijama, što je rasipao novac sopstvene države po skupim hotelima, što je srpski narod, pogotovo sunarodnike na Kosovu i Metohiji, "zavio u crno svojom koruptivnom diplomatskom praksom".

Jeremić je ranije danas za istraživačku novinarsku mežu "Krik" izneo tvrdnju da fotografije na kojima su predsednikov brat Andrej Vučić i kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović, a koje je objavio "Krik", "ukazuju na bliskost najužeg kruga oko predsednika Vučića sa kriminalnim strukturama u Srbiji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Mija

16.04.2019 20:11

Opozicioni tajkuni,su se mnogo probahatili,i previse su sebi dali za pravo da se ponasaju kako zele.Necemo im mi gradjani dozvoliti da se ponasaju kako hoce.

ceca

16.04.2019 20:12

Jeremic ne zna kako da napokosti Vucicu, pa to cini preko njegovog brata.

Danijel

16.04.2019 20:12

Strasno! Ne znaju kako da privuku paznju na sebe, nije dovoljno sto vredjaju predsednika sad krenuli ma porodicu! Sram bas bilo neljudi!!!

Daki

16.04.2019 20:25

Psi laju karavani prolaze pa tako i nasa opozicija