Trpi nenormalne bolove, jedva govori: Sve o zdravstvenom stanju Mire Marković

Autor: Alo, Republika

Vesti

09.04.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, zdravstveno je loše i trenutno se nalazi u bolnici u Moskvi, gde inače živi 16 godina. Bivša šefica JUL je poslednjih godina imala nekoliko operacija.

Mira Mirković

Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i potpredsednik udruženja građana "Sloboda", kaže da se poslednji put čuo s njom 27. marta, dan nakon što je Apelacioni sud poništio presudu protiv nje (bila osuđena na godinu dana povodom optužbi da je 2000. uticala na vladinu komisiju da nezakonito dodeli državni stan dadilji svog unuka) i vratio suđenje na početak.

- Mira jedva hoda, ceo život ima problema s kičmom, a nedavno je imala jednu od tih intervencija. Trpi nenormalne bolove, jedva može da govori. Ne mogu ništa više da kažem jer nemam nekih novih informacija. Zvao sam je pre tri dana, ali mi se nije javila. Žao mi je jedino što smo takav narod, pa kad nekome krene nagore, mi se radujemo, a svi ćemo jednog dana umreti i završiti na onom svetu - naveo je Kočović.

Markovićeva je februara 2003. napustila Srbiju, dva meseca pre raspisivanja poternice jer se nije odazvala pozivu na suđenje povodom optužnice koju je krajem 2002. podiglo tužilaštvo zbog nezakonitog posredovanja da se dadilji njenog unuka dodeli državni stan.

Apelacioni sud u Beogradu je krajem marta ukinuo prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine osuđena na godinu dana zatvora i naložio novo suđenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading