VANDALIZAM TOKOM PROTESTA U NOVOM SADU! "Mirni šetači" razbili stako na prostorijama SNS!

Autor: Republika

Vesti

30.03.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sinoćne protestne šetnje nekoliko stotina građana, razbijeno je staklo na prostorijama Mesnog odbora "Centar 1" Srpske napredne stranke u ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

RepublikaFoto: evrsac.rs
Foto: Ilustracija

- Suočeni sa sve manjim brojem demonstranata posle tromesečnih bezidejnih i bezuspešnih šetnji, lideri nekoliko opozicionih stranaka koje učestvuju u protestima odlučili su da primene novu taktiku - vandalizam, ne bi li skrenuli pažnju građana na događaje koji, očigledno, malo koga zanimaju. Vandalizam je znak potpune nemoći samozvanih lidera pred najavljene demonstracije 13. aprila u Beogradu, koje će, po svemu sudeći, doživeti potpuni fijasko - navode u Gradskom odboru SNS u Novom Sadu.

Novosadski naprednjaci isiču da narod Srbije ne želi politiku haosa, bezumlja i primitivizma koju oni propagiraju, što će, uvereni su, pokazati i rezultati veoma skorih izbora. 

- Da li su demokratske vrednosti za koje se oni zalažu divljački upad u zgradu RTS-a i maltretiranje novinara, opkoljavanje zgrade Predsedništva Srbije na dan pogroma naših sunarodnika na Kosmetu, uništavanje fasada zgrada glavnog grada lepljenjem na hiljade nalepnica, napad na radnike beogradske „Gradske čistoće", skrnavljenje zgrade u kojoj su smeštene prostorije Gradskog odbora SNS u Novom Sadu, a juče i razbijanje stakla na prostorijama Mesnog odbora "Centar 1" - pitaju se u SNS.

Oni su poručili i da frustracije  pojedinaca koji ne mogu da prežale odlazak sa vlasti i to što su im ruke već sedmu godinu zaredom daleko od novca poreskih obveznika, ne moraju da trpe građani Srbije.

-  Jeremiću, Obradoviću, Trifunoviću, Đilase  - izvolite na izbore da čujete šta misle građani Srbije. To je najbolji način da konačno shvatite šta velika većina glasača misli o vama -zaključuju u novosadskom odboru SNS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Zoran

30.03.2019 11:39

Kazniti sve nasilnike...

Sanja

30.03.2019 11:46

Ovakvo ponasanje je nedopustivo.

Mima

30.03.2019 11:50

Oni samo za nasilje i znaju.

Dare

30.03.2019 11:52

Ovakav vandalizam je za najvecu osudu.