Ko ste vi da izigravate institucije? Brnabićeva zapušila usta novinarki KRIK

Autor: Tanjug

Vesti

27.02.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da novinari i mediji, pogotovo oni koji se bave istraživačkim novinarstvom, treba da se ponašaju odgovorno i da ne objavljuju informacije koje nisu činjenice, kao da to jesu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ana Brnabić

Na pitanje novinarke Krika kako je u njenoj vladi mesto ministra dobio Nenad Popović, koji je, kao tvrdi, "uništio Minel firme i ostavio više stotina radnika bez posla", premijerka je uzvratila pitanjem da li su nadležne institucije završile istragu u vezi sa tim.

- Ko ste vi da kažete da je on uništio Minel firme? Ko je rekao? Ja verujem u institucije Srbije - rekla je Brnabić i upitala da li je završena istraga.

Pošto je od novinarke dobila odgovor da istraga traje više godina i da nije završena, Brnabić je upitala: "Ko ste vi da izigravate institucije Srbije"?


- Vi ste meni upravo rekli jednu činjenicu. Rekli ste da je on uništio firme. Ja kao predsednica vlade verujem samo institucijama Srbije i još jednom vas molim, pošto ste istraživački mediji, da se ponašate odgovorno i da ne stavljate stvari, koje nisu činjenice, kao činjenice - rekla je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mija

27.02.2019 20:13

Mislim da se i previse dopusta novinarima.Objavljuju informacije koje nisu istinite,samo zato sto su im opozicionarski tajkuni,tako naredili,a onda pricaju kako nemaju dovoljno slobode.Sta reci.Mislim da imaju i previse slobode.

Odgovori 10 4
mina

27.02.2019 20:15

Bezobrazluk pojedinih novinara prelazi toleranciju

Odgovori 10 4
Rada

27.02.2019 20:18

Lepo je odgovorila Ana Brnabic.Istrazivacki mediji treba da se bave svojim poslom a ne da glume nadlezne institucije

Odgovori 10 4
Nikola

27.02.2019 20:39

Svaka cast premijerki. Jednostavno novinari u svojoj nameri umeju da ne samo uvrede ljudski coveka provokacijama, vec i da unize Drzavu i institucije

Odgovori 10 4