Srbiji potrebna saradnja, sloga i jedinstvo!

Autor: Republika

Vesti

12.12.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin razgovarao je večeras sa građanima Kule i istakao da PS na lokalnim izborima u tom gradu, 16. decembra, kandiduje mlade ljude, kao i da glas za PS, koja na ovim izborima učestvuje samostalno, nikada neće biti iskorišćen protiv Aleksandra Vučića, već će ojačati zajedničku saradnju.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin

- Ja sam saborac Aleksandra Vučića i svaki glasač Pokreta socijalista, svako ko nam da svoj glas može da bude miran i siguran da taj glas nikada nigde neće biti iskorišćen protiv Aleksandra Vučića, već naprotiv, ojačaće našu zajedničku politiku, ojačaće našu Srbiju, ojačaće našu Kulu - poručio je Vulin.

On je dodao i da je PS partija patriotske levice koja voli svoj narod i zemlju i koja zna da nam je u ovim teškim vremenima iznad svega potrebna sloga i jedinstvo, saopšteno je iz te stranke. Vulin je naveo i da je pred građane Kule, Pokret socijalista izašao sa mladim i poštenim ljudima, koji su poznati u Kuli i bez kojih taj grad ne bi bio tako lep i mlad. 


- Izašli smo sa mladim ljudima, izašli smo sa ljudima koji imaju energiju da stvari menjaju, da ih unapređuju i da od vašeg grada stvaraju bolje mesto za život. Kula je vaša odgovornost - naveo je Vulin.

On je dodao da samo oni koji su u tom gradu rođeni, koji ovde odrastaju i koji su vezali svoju sudbinu za Kulu mogu da odluče o njoj i kako će se voditi. Prvi na listi Filip Pronek, pozvao je svoje sugrađane da izađu na izbore 16. decembra i daju podršku Pokretu socijalista. On je naglasio da se Pokret socijalista zalaže za socijalnu pravdu i da svaki građanin Kule mora da bude bezbedan i socijalno siguran. 

- Sa ponosom ističemo da smo na predstojećim lokalnim izborima u Kuli najmlađa lista. Našu listu čine mladi i uspešni ljudi, koji svoju budućnost vide u svom mestu - rekao je Pronek.

On je rekao i da od 25 kandidata sa liste, čak 14 kandidata čine žene. "Smatramo da mladima i ženema jeste mesto na odlučujućim pozicijama i jedan od naših osnovnih ciljeva za koje se zalažemo je osnaživanje žena na lokalu i njihovo veće učešće u političkom, ekonomskom i društvenom životu", reako je Pronek. Na predstojećim izborima u Kuli, lista "Pokret socijalista-Aleksandar Vulin" zauzima redni broj 5 na glasačkom listiću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Marija

12.12.2018 20:51

Ako zelimo napredak Srbiji i ocuvanju Srpskog naroda na Kosovu onda svi moramo da buduemo jedinstveni u tim naporima jer samo tako Srbija moze napred.

Goca

12.12.2018 21:09

Sloga odrzava srpski narod!

Sara

12.12.2018 21:17

Kuli su potrebni pravi ljudi. A to je broj 1 !!!

Ljubica

12.12.2018 21:19

Ovo je prava odluka, mladi ljudi i treba da budu na listi, jer su oni naša budućnost.