"BILO JE STRESNO ZA DECU" Oglasila se Sofronijevićeva žena nakon hapšenja

Autor:

Vesti

13.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Vasić Sofronijević opisala je kako su danas krenuli ka centralnoj Srbiji, ali su neočekivano zaustavljeni na administrativnom prelazu Brnjak.

"BILO JE STRESNO ZA DECU" Oglasila se Sofronijevićeva žena nakon hapšenja

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Katarina Vasić Sofronijević, supruga Srećka Sofronijevića, izrazila je odlučnost da se bori za pravdu tvrdeći da je njen suprug nevin. Nakon što su zaustavljeni na administrativnom prelazu Brnjak dok su putovali ka centralnoj Srbiji, Sofronijević je izjavila da su ih zadržali dva sata, nakon čega je saznala da će njen suprug biti zadržan u pritvoru naredna 48 sati. Takođe je istakla da je njen suprug preživeo ranjavanje od pripadnika ROSU policajaca 13. oktobra 2021. godine te da su deca danas proživela ponovno traumatično iskustvo.

- Neočekivano, njemu su rekli da izađe iz vozila. Deca su bila sa nama, dečak i devojčica. Trajalo je dugo, čitavih dva sata, dok sam dobila informaciju da on ide na jug. Nisu mi rekli u vezi čega. Za decu je bilo stresno - kazala je Vasić Sofronijević za Kosovo onlajn.

Katarina Vasić Sofronijević opisala je kako su danas krenuli ka centralnoj Srbiji, ali su neočekivano zaustavljeni na administrativnom prelazu Brnjak. Navodi da je njen suprug izveden iz vozila, dok su deca bila s njima, te da je cela situacija trajala dva sata pre nego što je saznala da će biti odveden na jug. Istakla je da im nije rečeno zbog čega se to dešava i naglasila da je to bilo veoma stresno za decu.


Katarina Vasić Sofronijević istakla je da će se boriti za pravdu i da veruje u nevinost svog supruga Srećka Sofronijevića. Otkrila je da je njen suprug delovao smireno nakon hapšenja, te da je uverena da će uspeti da dokaže njegovu nevinost u vezi sa optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Supruga uhapšenog Srećka Sofronijevića naglasila je da su njena deca danas proživela traumatično iskustvo, podsetivši na ranije ranjavanje svog supruga od strane pripadnika ROSU policajaca. Navela je da je ova situacija još jednom bila stresna za decu, ističući time dodatni teret koji je pao na njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading