VAŽNI SASTANCI! Vučić sa ambasadorom Kine i ministarkom spoljnih poslova Gane, u 11.30 h sa izaslanikom ministarstva Francuske!

Autor:

Vesti

12.04.2024

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri bitna sastanka!

VAŽNI SASTANCI! Vučić sa ambasadorom Kine i ministarkom spoljnih poslova Gane, u 11.30 h sa izaslanikom ministarstva Francuske!

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ministarku spoljnih poslova i regionalnih integracija Gane Širli Ajorkor Bočvej.

Početak sastanka najavljen je za 10.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Takođe, predsednik Vučić sastaće se danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom.Sastanak je najavljen za 11 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike,

Nakon toga uslediće sastanak sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima predsednika Republike. Početak sastanka planiran je za 11.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Sastanak sa državnim vrhom Republike Srpske

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastali su se sinoć u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Željkom Cvijanović i predsednikom Narodne skupštine RS Nenadom Stevandićem.

- U ponedeljak ću poslati specijalnog izaslanika kod predsednika Generalne skupštine UN i tražiti da razmotre kršenje svih procedura. Naime, obaveza je da se pitanjem BiH bavi Savet bezbednosti u skladu sa poveljom Ujedinjenih nacija, zato što je i dalje reč o nestabilnom regionu, zato što i dalje tu postoje i međunarodne snage, čak i ono što oni nazivaju visoki predstavnik, da nije, ne bi postojao i ne bi ga slali - najavio je Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Milan

12.04.2024 06:45

Tako je treba nam saradnja sa Kinom i Ganom, svaka cast Vucicu!

Danka

12.04.2024 06:54

Не стаје Вучић, лавовски се бори за ову земљу!

Jelena

12.04.2024 06:57

Veoma važan sastanak čeka Vučića

Maja

12.04.2024 06:57

Vučić danas baš ima gust raspored.