SKANDAL BEZ PRESEDANA! Ponavljač Aleksić u SKUPŠTINI SRBIJE napada SRPSKOG GENIJA koji je 30 godina stariji od njega! BRUKA I SRAMOTA

Autor:

Vesti

21.03.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal bez presedana dogodio se pre dva dana u Skupštini Srbije kada je opozicija fizički nasrnula na srpskog najvećeg živog naučnika Stojana Radenovića i poručila mu da je lud.

SKANDAL BEZ PRESEDANA! Ponavljač Aleksić u SKUPŠTINI SRBIJE napada SRPSKOG GENIJA koji je 30 godina stariji od njega! BRUKA I SRAMOTA

Foto: ST/N. MANDIĆ, V.Lukić

Borislav Novaković poznatiji kao „Bora Solunac“ koji je više puta hapšen, Marinika Tepić koja tvrdi da je Srbija počinila genocid i Miroslav Aleksić, ponavljač, obrušili su se danas na Stojana Radenovića i pokušali da se fizički obračunaju sa njim.

Prethodno su mu poručili bez imalo srama da je lud.

Naime, "Srbija protiv nasilja", kako se zove lista kojoj pripada Miroslav Aleksić, vrši nasilje nad državnim institucijama a to pokazuje, kako bi se oni ponašali kada bi, kojim slučajem došli na vlast.

Republika

Foto: Printscreen

Miroslav Aleksić

 

Podsetimo, nasilnik iz Trstenika i predsednik Narodnog pokreta je pre tri dana želeo da se obračuna sa čuvenim profesorom koji je 30 godina stariji od njega.

On je bez blama i sramote nasrtao na sve u skupštini, a najveći pik imao je na srpskog genija, a ujedno i najstarijeg člana u Skupštini Srbije. 

Podsetimo, trstenički "dvojkaš", je u jednom trenutku ustao iz skupštinske klupe i zaleteo se prema Radenoviću. 

Podsetimo, upravo zbog toga je sednica skupštine Srbije na kojoj se rasporavljalo o izboru predsednice parlamenta, prekinuta.

Podsetimo, šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov rekao je ironično u parlamentu da je Miroslav Aleksić iz Trstenika "ideolog, čovek koji je naučno utemeljen u politiku, zna i razume, obrazovan je".

Foto: Tanjug/J. PAP

Milenko Jovanov

 

- Apsolutno je normalno da on proziva nas da mi "ne znamo ništa", a tu smo "zbog interesa", a on je tu iz čistog altruizma, pa je onda bio u čvrstoj ideološkoj stranci G17+ - podsetio je Jovanov.

Kaže da je ideologija Aleksića dok je bio na vlasti bila "malo tast-malo ja" i "familijarna priča u Nacionalnoj službi za zapošljavanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (17)

Loading
Slađana

21.03.2024 13:07

Vidi se da Aleksić ima averziju prema matematici i matematičarima zbog svojih neuspeha iz mlađih dana. A, to što ne poštuje starije građane je već njegova elementarna "kultura", uostalom, takvi su svi iz te elitne koalicije.

Ivana

21.03.2024 13:08

Tako je to kada neko od kuće ne ponese ni osnovno vaspitanje.

Marko

21.03.2024 13:09

Ponašanje Aleksića je apsolutno neprihvatljivo i svakako nije normalno. Fizički da nasrće na čoveka koji mu po godinama može biti otac? A, pri tom je i dokazani lažov i profiter. Ne razumem ko njega može da podržava...

Tijana

21.03.2024 13:09

Zaista sramota kako se opozicija ponasa prema starijem gospodinu, nemam reci. Nemaju ni osnovno kucno vaspitanje.