ZAMALO DA OSTANE INVALID! Šavija otkrila kako je nasilnik bacio na sto! Staklo je bilo svuda po sobi!

Autor:

Zabava

21.03.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta prepričala šta se dešavalo početkom marta.

ZAMALO DA OSTANE INVALID! Šavija otkrila kako je nasilnik bacio na sto! Staklo je bilo svuda po sobi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Starleta Nataša Šavija kaže da je nasilnik početkom marta bacio na sto pun stakla, te i da je mogla da ostane invalid da joj se neki deo zabio gde ne treba. Ona je otkrila da je stakla i flaša bilo svuda po sobi, ali da srećom muškarac nije ništa udarcima uspeo da joj polomi.

- Telefon mi je razvaljen, a u njemu imama sve dokaze. Psihopata koji je opsednut sa mnom mi je ovo uradio. Sada mi je okej, to je bilo pre nekoliko dana. U policiji je sve zabeleženo, nisam podnela tužbu protiv njega, nisam išla u Urgentni nije ništa slomljeno na meni Bogu hvala - rekla je Nataša za Blic, pa je dodala: 

Foto: Instagram printscreen

Nataša Šavija

 

- Fizički sam dobro, hvala Bogu nije bilo nikakvih preloma na telo, završilo se na modricama, ali s obzirom da me je bacio preko stola punog čaša i flaša, daleko bilo da se neka razbila i zabola u leđa, pa budem invalid. Daleko bilo, teško mi je da tako nešto uopšte i izgovaram, ali naša realnost je postala nepodnošljiva, negativna, svako malo nasilje, ja se osećam kao u horor filmu bukvalno. Ovim putem apelujem, slobodno me nazovite kako god želite, ne tražim sažaljenje, nego i ja imam žensko dete u porodici. Zaista bih volela da se zakon pooštri i da žene budu bezbednije. Ja se bukvalno plašim da izađem u dvorište, hoću da ugradim nadzorne kamere, a nemam poverenja ni u koga ovde više, psi kad zalaju, ja se plašim da nema nekog ispred... Ovo su zaista ozbiljne stvari.

Foto: Instagram printscreen

Nataša Šavija

 

Inače, Nataša je na Instagramu najpre podelila niz fotografija iz njenog uništenog doma, te navela da su joj vrata od stana razvaljena i da ne može da ih zaključa.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

21.03.2024 13:13

Ovu samo mlate