FANTOMI SE SAMO NIŽU NA LISTI SRBIJA PROTIV NASILJA! Veselinović pozivao na SILOVANJE Brnabić, iz Novog Sada prešao u Beograd zbog funkcije - Orlić izneo DOKAZE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić raskrinkao je Željka Veselinovića.

FANTOMI SE SAMO NIŽU NA LISTI SRBIJA PROTIV NASILJA! Veselinović pozivao na SILOVANJE Brnabić, iz Novog Sada prešao u Beograd zbog funkcije - Orlić izneo DOKAZE! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Tanjug/J. ILIĆ, mc.rs

 

 

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić je danas na sednici Skupštine Srbije građane podsetio na reči Željka Veselinovića, Đilasovog sindikalca, koje je 2018. godine napisao o Ani Brnabić, nazivajući je fikusom, lezbijkom, i pozivajući na njeno silovanje, ali istakao da je do 2014. godine bio savetnik predsednika vlade AP Vojvodina, a da je 2018. prešao u Beograd, na Đilasovu listu.

- To je još jedan fantom. Znate gde je bio kad mu je to trebalo zbog funkcije. Savetnik predsednika vlade AP Vojvodina, 2014. godine u Bulevaru Mihajla Pupina, Novi Sad. U Novom Sadu vam je živeo ovaj junak što hoće da Ana Brnabić bude silovana. pa je onda 2018. postao gradski odbornik u Beogradu na listi Dragana Đilasa. Ne samo da ste lažovi najveći na svetu, ne samo da ste licemeri, odvartni kakve čovek da zamisli ne može, ne samo da ste vi jedini pravi fantomi, nego ste zaista takva ljudska beda i mizerija da me živo zanima šta još možete da uradite pa da budete jhoš gori - rekao je Orlić. 

Republika

Foto: printscreen

Željko Veselinović

 

Takođe, Milenko Jovanov je otkrio a se na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" nalazi "fantomski" birač i poslanik, tačnije poslanica, Natalija Stojmenović, koja je bila na listi ''Srbija protiv nasilja'' u Vranju, a zatim je prijavljena na adresu u Beogradu, opština Palilula.

- Mi smo ponovo imali prilike da slušamo priče o fantomima, ja u tu priču nisam verovao, ali dokazi me demantuju, ja nisam u pravu. Prema tome, poštovani poslanici, ako želite da vidite ''fantoma'', to je koleginica koja je govorila u ime ove grupacije. Ovo je tekst, 11. feburar 2022. ''Ko je Natalija Stojmenović, kandidat za poslanika iz Vranja?''. ovo je lista Srbija protiv nasilja, ova godina broj 31, Natalija Stojmenović politikološkinja, Beograd, Palilula. Eto vam i fantomi dame i gospodo, tako da su očigledno i u tim optužbama kretali od sebe, pa računaju to što rade oni rade svi - rekao je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading