ZAKAZANA KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE! Evo kad će se održati!

Autor:

Vesti

08.03.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dnevnom redu je izbor predsednika Skupštine Srbije.

ZAKAZANA KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE! Evo kad će se održati!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Predsedavajući Stojan Radenović zakazao je konstitutivnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 11. mart.

Konstitutitva sednica Skupštine Srbije biće nastavljena u ponedeljak, 11. marta, a na dnevnom redu je izbor predsednika parlamenta.

Sednicu je zakazao predsedavajući Stojan Radenović, nastariji poslanik, sa početkom u 11 časova.

Na dnevnom redu je izbor predsednika Skupštine Srbije.

SNS je na Predsedništvu stranke donelo odluku da kandidat za predsednika Skupštine bude Ana Brnabić. Konstitutivna sednica Skupštine Srbije počela je 6. februara, kada su potvrđeni mandati poslanika novog saziva.

Ana Brnabić je dočekala ovu odluka SNS sa velikim oduševljenjem.

- Hvala mojoj stranci na svemu, nema takve druge strane u Srbiji, nikad je nije ni bilo. Ja sam postala ministar za lokalnu samoupravu, a nisam bila član stranke niti sam bila u politici. Pokazala sam želju da radim, i stranka i predsednik Vučić su mi dali šansu da budem predsednik Vlade. Reči predsednika Vučića su moj orden. Volela bih da druge stranke iz Srbije uče od SNS - da imaju ideale i viziju, da budu tim, da se stranačke strasti smire, da više mislimo o svojoj zemlji. Nije bilo dana da mene SNS nije podržao. Dali su mi sve zato što su u meni prepoznali želju da radim za svoju zemlju. Nisu ni tražili da se učlanim u stranku, važna je samo Srbija -  navela je premijerka Ana Brnabić i dodala:

- Ja moram mnogo da učim, i počinjem od večeras da učim. Morate da znate da morate da se usavršavate i menjate. Za mene je to veliki izazov. Obećavam da ću dati sve od sebe da radim u interesu Srbije i da ćemo pokušati da zajedno povećamo unutrašnju stabilnost Srbije. Moram da učim. Idemo dalje.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading