OGLASIO SE NESTOROVIĆ! Evo šta kaže o članskoj knjižici Saveza komunista koja se pojavila u javnosti!

Autor:

Vesti

02.03.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se pojavila fotografija članske knjižice Saveza komunista koja navodno pripada Branimiru Nestoroviću, on se oglasio za Republiku.

OGLASIO SE NESTOROVIĆ! Evo šta kaže o članskoj knjižici Saveza komunista koja se pojavila u javnosti!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Branimir Nestorović se oglasio za portal Republika nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na članske knjižice Saveza komunista Jugoslavije i to ni manje ni više, nego njegove, a poznato je da je u javnosti iznosio izrazito antikomunističke stavove. 

- Lažna, ja sam prvi asistent na Medicinskom fakultetu koji je izabran, a nije bio član Saveza komunista - rekao je Nestorović za naš portal, a onda i demantovao navode da je promenio sedam - osam stranaka zbog čega ga mnogi osporavaju:

- Samo Srpski pokret obnove (SPO) i kratko Demokratska stranka (DS).

Republika

Foto: Društvene mreže

Branimir Nestorović, članska knjižica SKJ

Inače, na pomenutoj fotografiji se vidi članska karta sa njegovim imenom, kao i podatkom da je u SKJ od septembra 1979. 

Reakcije na ovu člansku knjižicu su mnogobrojne  - od tvrdnji da je osnivač pokreta "Mi-glas iz naroda" licemer koji krije svoju "ružnu prošlost", pa do tvrdnji da se radi o montaži njegovih političkih protivnika.

Nestorović je u jednom prilikom ispričao da mu je otac bio šef Saveza komunista za valjevski srez i da je to spaslo njegovog ujaka da ne ode na Sremski front.

- Ja sam prilično rascepljena ličnost. Moja majka je bila građanska opcija a otac je bio do kraja komunista. Pravi iskreni komunista. Umirao je u bolnici i kaže mi: "Idi plati članarinu, nisam je platio za dva meseca, buniće se ovi". Staljina je obožavao ali nije smeo da priča o tome - pričao je tada i dodao da je njegova baba mrzela Tita:

- Kad je on umro, baba je rekla: "Sad sam izvršila svoj životni zadatak da nadživim onog skota". Ona je umrla sa 89 godina. Nije bila bolesna, jednostavno je odlučila da umre. Legla je u krevet i rekla - dosta. I nije više htela da jede... Imala je 30 kilograma kada je umrla. Tad sam video da čovek može da umre zato što je odlučio da umre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Drago

02.03.2024 17:08

SPO, DS, a šta je sa Dverima i Boškom Obradovićem? Njemu je dao ime i prešao jedva cenzus.

nesa151

02.03.2024 18:24

Nestorovicu Preletacu i najnegativnija FACA OVIH IZBORA!Nemas sta komentarisati na PECANJE omA!