DA LI STE ZNALI DA JE DE BRUJNE IGRAO U ZVEZDI? Otišao sa Marakane u potrazi za minutima!

Autor:

Sport

02.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosi takav nadimak zbog fizičke sličnosti sa igračem Mančester sitija.

DA LI STE ZNALI DA JE DE BRUJNE IGRAO U ZVEZDI? Otišao sa Marakane u potrazi za minutima!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Bogdan Marinković - Perspektiva mladog golmana

Golman Crvene zvezde, Bogdan Marinković, rođen 2004. godine, proveo je jesenji deo sezone u Grafičaru, ali je sada u potrazi za minutažom pojačao srpskoligaša, ekipu Zvezdare. Iako već ima dve titule Omladinske lige Srbije sa Zvezdom, Marinković se i dalje traži u seniorskom fudbalu. Tokom godinu i po dana u Grafičaru, branio je samo na dve utakmice.

Nova sredina za mladog čuvara mreže

Republika

Foto: MN Press

Bogdan Marinković


Ovog proleća, Ivan Guteša će i dalje biti neprikosnoven u timu, a konkurencija je pojačana dolaskom Vukašina Vraneša i Viktora Erića, što je dodatno uticalo na odluku Marinkovića da promeni sredinu. Nadimak "De Brujne" koji nosi, dobio je zbog fizičke sličnosti sa riđokosim fudbalerom Mančester sitija, koji do duše sada ima malo drugačiji imidž sa dužom kosom, a očekuje se da će golman biti važan adut u borbi Zvezdare za ulazak u Prvu ligu Srbije.

Zvezdara u trci za prvo mesto

Zvezdara, koja deli prvo mesto sa Zemunom, ima bod više od trećeplasiranog Teleoptika, što dodatno naglašava značaj Marinkovićevog dolaska za ekipu. Sa ambicijom da se plasira u viši rang takmičenja, Zvezdara je odlučna da iskoristi sve potencijale, uključujući i talentovanog golmana koji pristiže u klub iz redova Grafosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading