NASTAVLJA SE BORBA ZA TITULU: Zvezda u Bačkoj Topoli, Partizan protiv Železničara!

Autor:

Sport

02.03.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali bez prava na kiks.

NASTAVLJA SE BORBA ZA TITULU: Zvezda u Bačkoj Topoli, Partizan protiv Železničara!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC i Crvene zvezde od 16.00 časova  igraju meč 23. kola Superlige, a ovo će ujedno biti i derbi runde. Direktan prenos je na kanalu Arena sport 1, kao i u LIVE blogu Republike, gde ćemo pratiti dešavanja iz minuta u minut.

Dobra meč za trenera crveno-belih Vladana Milojevića je povratak u sastav Aleksandra Kataia, koji se oporavio od povrede i konkurisaće za sastav.

Večiti derbi je na programu sledećeg vikenda, a nema kalkulacija pred taj meč.

- Svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone - rekao je Vladan Milojević.

PARTIZAN PROTIV ŽELEZNIČARA

Republika

Foto: Starsport

 

 

Fudbaleri Partizana u okviru 23. kola Superlige Srbije dočekuju ekipu Železničara u subotu od 18.30.

Ovaj meč možete pratiti na kanalu Arena sport 2, a takođe u LIVE blogu Republike dešavanja na terenu možete ispratiti iz minuta u minut.

crno-beli su jači za povratnika Ksandera Severinu koji će biti na raspolaganju timu.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja izneo je strateg crno-belih Igor Duljaj.

- Još jedna teška utakmica, drugačije su okolnosti zbog terena. I Partizan i Železničar imaju sve neophodne uslove za dobar meč. Raduje me što je rukovodstvo dalo zeleno svetlo za slobodan ulaz navijačima. Železničar se bori za goli život, a mi imamo motiv da nastavimo niz. Imamo sve preduslove za to - rekao je Duljaj.

Situacija na tabeli domaćeg šamopionata je uzbudljiva. Lider je Partizan koji je do sada sakupio 56 bodova, a u stopu ga prati Crvena zvezda sa 55.

Borba za titulu će biti izuzetno uzbudljiva, a večiti žele da pobede pred derbi koji je na programu 9. marta od 17.00 časova na Marakani.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading