OVAKVOG BRANIMIRA NESTOROVIĆA JOŠ NISTE VIDELI! Šok-slika kruži internetom, društvene mreže se usijale!

Autor:

Vesti

02.03.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam svašta o sebi pročitao. Jedino nisam bio ustaša, ovo sve ostalo sam bio. Bio sam član Saveza komunista, što nikad nisam bio, svojevremeno je ovako govorio Nestorović, a onda se pojavila ova fotografija...

OVAKVOG BRANIMIRA NESTOROVIĆA JOŠ NISTE VIDELI! Šok-slika kruži internetom, društvene mreže se usijale!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Na društvenim mrežama se pojavila šok-slika koja navodno dokazuje da je doktor Branimir Nestorović, koji u javnosti iznosi izrazito antikomunističke stavove, bio član Saveta komunista Jugoslavije!

Naime, na slici se vidi članska karta sa njegovim imenom i podatkom da je u SKJ od septembra 1979. Mada je autentičnost slike upitna, ona je izazvala mnogobrojne reakcije korisnika društvenih mreža - od tvrdnji da je osnivač pokreta "Mi-glas iz naroda" licemer koji krije svoju "ružnu prošlost", pa do tvrdnji da se radi o montaži njegovih političkih protivnika.

Nestorović nije odgovarao na pozive Republike do objave ovog teksta, ali je svojevremeno oštro dematovao priče o svojoj prošlosti.

- Ja sam svašta o sebi pročitao. Jedino nisam bio ustaša, ovo sve ostalo sam bio. Bio sam član Saveza komunista, što nikad nisam bio. Bio sam u svim mogućim partijama, što nisam bio. Kontroverzni lekar... Neke sam čak i tužio prvi put u životu, jer su me vređali - rekao je Nestorović.

Inače, u jednom intervjuu je ispričao da mu je otac bio šef Saveza komunista za valjevski srez i da je to spaslo njegovog ujaka da ne ode na Sremski front.

- Ja sam prilično rascepljena ličnost. Moja majka je bila građanska opcija a otac je bio do kraja komunista. Pravi iskreni komunista. Umirao je u bolnici i kaže mi: "Idi plati članarinu, nisam je platio za dva meseca, buniće se ovi". Staljina je obožavao ali nije smeo da priča o tome - pričao je Nestorović.

Dodao je da je njegova baba mrzela Tita:

- Kad je on umro, baba je rekla: "Sad sam izvršila svoj životni zadatak da nadživim onog skota". Ona je umrla sa 89 godina. Nije bila bolesna, jednostavno je odlučila da umre. Legla je u krevet i rekla - dosta. I nije više htela da jede... Imala je 30 kilograma kada je umrla. Tad sam video da čovek može da umre zato što je odlučio da umre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SNIPER

02.03.2024 22:40

OSTAVITE NESTORA NA MIRU. STA BI VI DALI DA STE NA NJEGOVOM MESTU, BAGRO JEDNA ZLOBNICKA.