NESTOROVIĆ NAPUSTIO POKRET "MI-GLAS IZ NARODA"! Šok na srpskoj političkoj sceni!

Autor:

Vesti

21.02.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopšteno, u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača Dr Branimir Nestorović je onda ultimativno tražio da on bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača.

NESTOROVIĆ NAPUSTIO POKRET "MI-GLAS IZ NARODA"! Šok na srpskoj političkoj sceni!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U toku procesa preobražaja Pokreta MI – Glas iz naroda došlo je do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče, 20. februara 2024. godine, demonstrativno napustili Pokret MI – Glas iz naroda, saopšteno je iz ovog Pokreta.

Kako je navedeno, u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača, dr Branimir Nestorović je onda ultimativno tražio da on bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača. Na glasanju taj ultimatum dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret a za njim i Aleksandar Pavić.

- Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević - saopšteno je iz Pokreta.

U radu Pokreta, kako se ističe, sve ostaje po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.

- Drugim rečima, pokušaj razbijanja Pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu. Vreme će  pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta - navedeno je.

Sutra, posle konferencije za štampu, biće poznato više informacija, saopšteno je iz Pokreta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading