NJU POLITIKA NE ZANIMA, ONA JE ZAVRŠILA DVA FAKULTETA! Ovo je lepa Mina, ćerka čuvenog i kontroverznog Branimira Nestorovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.02.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se još kao beba suočila sa teškom dijagnozom, o čemu je profesor Nestorović pričao.

NJU POLITIKA NE ZANIMA, ONA JE ZAVRŠILA DVA FAKULTETA! Ovo je lepa Mina, ćerka čuvenog i kontroverznog  Branimira Nestorovića! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Doktor Branimir Nestorović od korone, a naročito posle decembarskih izbora postao je ličnost o kojoj priča cela Srbija. 

 

 

Poznati dečji pulmolog i alergolog, koji je izlečio na hiljade dece, i penzionisani profesor Medicinskog fakulteta, uprkos ličnoj popularnosti, ne eksponira svoju porodicu, i to zato što ona neće.

Ipak, trebalo bi reći da je dr Nestorović oženjen i da je ponosni otac dvoje dece - Uroša i Mine. 

Sina Uroša i suprugu dr Nestorovića nismo imali priliku da vidimo, a samo zahvaljujući retkim fotografijama na društvenim mrežama znamo kako izgleda ćerka dr Nestorovića - Mina.

Upravo zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo da je plavokosa i lepa Mina stravstveni ljubitlje nauke i slobodno se može reći da je krenula očevima stopama, ali samo u toj sferi, jer je javni život ne zanima.

Mina je studirala istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu i psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije, koje je, po svoj prilici i završila. Međutim, ne zanima je javni svet, te se u javnosti retko pojavljuje sa svojim poznatim ocem. 

Ona se još kao beba suočila sa teškom dijagnozom, o čemu je profesor Nestorović pričao.

retko ko zna da se još kao beba suočila sa teškom dijagnozom, o čemu je njen otac jednom prilikom govorio u javnosti.

- Moja ćerka je na ovaj svet došla sa srčanom manom za koju niko u tom momentu nije znao koliko je ozbiljna. Rodila se u vreme najžešćih sankcija i prilike su bile poprilično beznadežne: želiš da izlečiš dete, ali ne znaš kako i od čega. To je bio izuzetno stresan period, ali se, na sreću, sve završilo dobro - ispričao je dr Nestorović.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading