NE ZNA NI ON IZGLEDA ŠTA HOĆE! Nestorović kaže da neće ni sa SNS ni sa opozicijom, svi mu smetaju! PLANOVI MU MEGALOMANSKI!

Autor:

Vesti

21.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ideja da uđemo u vlast odmah. Mi smo mnogo mali, tek smo u formiranju stranke, rekao je Nestorović.

NE ZNA NI ON IZGLEDA ŠTA HOĆE! Nestorović kaže da neće ni sa SNS ni sa opozicijom, svi mu smetaju! PLANOVI MU MEGALOMANSKI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nosilac parlamentarne liste "Mi - Glas iz naroda", Branimir Nestorović, istakao je da pokret nema ambiciju da odmah postane deo vlasti te da neće podržati nijednu opciju za formiranje većine u Skupštini grada Beograda. On je naglasio da je njihov cilj da u naredne dve-tri godine formiraju jak pokret koji će moći da bude učesnik u vlasti.

Nestorović je istakao da su svesni svoje male veličine i da ne žele da budu progutani od strane većih političkih igrača.


- Nije ideja da uđemo u vlast odmah. Mi smo mnogo mali, tek smo u formiranju stranke. Želimo da u naredne dve-tri godine osnujemo jedan jak pokret koji će moći da bude učesnik u nekoj vlasti. Jer kad si mali i manjinski partner uz jednu veliku, jaku partiju, ona te proguta - rekao je Nestorović za list Politika.

Nestorović je naglasio da većina odbornika te liste neće podržati ni poziciju ni opoziciju u Skupštini grada Beograda, već da će novi izbori, ukoliko budu održani, biti "odskočna daska" za jačanje njihovog pokreta. Takođe, istakao je da su prema nekim istraživanjima javnog mnjenja dobili više od 10 odsto glasova na izborima, te da su aktuelni izbori na republičkom nivou raščistili političku scenu.


Nestorović je izneo svoje viđenje političke situacije, ističući da je Socijalistička partija Srbije doživela priličan pad, da su "patriotske snage" praktično nestale, te da je koalicija oko Miloša Jovanovića, po njegovom mišljenju, izdala svoje birače. On je takođe primetio da na političkoj sceni dominiraju grupa oko Srpske napredne stranke (SNS) i "frakcije" Demokratske stranke, ističući da je "Mi - Glas iz naroda" treća opcija. 

- Naravno, sa ovim drugima nećemo ni da razgovaramo (opozicija), jer nema razloga za to, ali nam se ne sviđa ni popustljiva politika prema Kosovu. To smo ponavljali 100 puta - kazao je Nestorović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beba

21.02.2024 15:52

I,šta je tu megalomanski?!