BAHATI NESTOROVIĆ PRELAZI ULICU VAN PEŠAČKOG I PRIČA TELEFONOM! Evo kako se ponaša nosilac liste "Mi-glas iz naroda" dok ide ka Gradskoj Upravi! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.03.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimir Nestorović jutros nije bio na konsultacijama sa predsednikom Srbije, zbog odlaska na sednicu Skupštine Beograda.

BAHATI NESTOROVIĆ PRELAZI ULICU VAN PEŠAČKOG I PRIČA TELEFONOM! Evo kako se ponaša nosilac liste "Mi-glas iz naroda" dok ide ka Gradskoj Upravi! (FOTO)

Foto: Republika

Za danas u 10 sati je zakazana konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, ali se ona neće održati, najvio je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda.

Naša ekipa snimila je i nosioca liste "Mi-glas iz naroda" Branimira Nestorovića, koji je razgovarao mobilnim telefonom i prelazio ulicu van pešačkog prelaza u putu ka Gradskoj upravi.

Nestorović je nakon pristizanja u Skupštinu istakao i da,a ko do toga dođe, neće glasati, već će napustiti salu, ali i da ostaju principijelni stavu da neće ni sa kim i da se zalažu za nove izbore u Beogradu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Branimir Nestorović

Inače, on je danas trebalo da ide i na razgovor kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u okviru konsultacija za sastav nove Vlade, ali se nije pojavio.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade sa predstavnicima izborne liste "Mi-glas naroda, prof. dr. Branimir Nestorović" oko 9.30 časova. Na razgovore je stigao poslanik liste "Mi - glas iz naroda" Aleksandar Pavić, a na pitanje zašto nije došao Branimir Nestorović, rekao je da će on otići na pokušaj Konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda.

Pavić je novinarina nakon konsultacija kod predsednika rekao da je sastanak protekao formalno.

"Mi smo ispoštovali formalno poziv predsednika države, dali smo na znanje ono što smo govorili sve vreme da smo mi opozicija vlasti a ne državi", rekao je Pavić.

On je ponovio da su se odazvali formalno na konsultacije, obavestili predsdenika da nemaju većinu, kao i da će da predlažu mandatara i da će svakako biti na pozicijama na kojima su bili i ranije. Na pitanje da li će on podržati konstituisanje skupštine , Pavić je rekao novinarima da neće i da njihov stav ostaje isti.

"Mi nećemo podržati većinu i zalažemo se za raspisivanhje novih izbora u Breogradu", rekao je Pavić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading