OPOZICIJA BI OPET DA PRAVI HAOS U SKUPŠTINI! Doneli transparente, sve blokiraju - SLEDE VESELINOVIĆEVE REČI DA ĆE FIZIČKI SPREČITI FORMIRANJE VLASTI!

Autor:

Vesti

01.03.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselinović je juče najavio da će divljati!

OPOZICIJA BI OPET DA PRAVI HAOS U SKUPŠTINI! Doneli transparente, sve blokiraju - SLEDE VESELINOVIĆEVE REČI DA ĆE FIZIČKI SPREČITI FORMIRANJE VLASTI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/S. Radovanovic

Predstavnici opozicije i danas su se okupili ispred Skupštine grada Beograda gde je za 10 sati zakazana konstitutivna sednica Skupštine grada na kojoj bi trebalo da se potvrde mandati odobornika i da se izaberu predsednik i sekretar Skupštine.

Inače, opozicija je i danas, kao i prethodnog puta, donela transparente kojima aludiraju, p'o ko zna koji put, da su izbori pokradeni, uprkos i nedavnom izveštaju ODIHR-a i svim odbačenim prigovorima RIK-a.

Veselinović: Nećemo da damo da se formira vlast!

Inače, podsećanja radi, predstavnik Zeleno-levog fronta Dobrica Veselinović izjavio je da će opozicija sprečiti sednicu i formiranje vlasti ako SNS danas bude imala većinu u beogradskom parlamentu.

"Ako SNS bude imala većinu, mi ćemo onda sprečiti sednicu jer je to prekrajanje izborne volje građana. To će biti demokratski otpor i pokazaćemo građanima kako to izgleda. Mi imamo spektar alata, mogućnosti i performansa koje ćemo sutra upotrebiti", naveo je Veselinović.

Dodao je da će njih 50, jasno poručiti svojim delovanjem da to ne dozvoljavaju, kao i da će poštovati instituciju u kojoj se nalaze, ali da imaju plan i da će uspeti u svojoj nameri.

Podsećanja radi, i 19. februara, kada je prva sednica Skupštine grada zakazana, došlo je do haosa u glavnoj režiji opozicionih odbornika, koji su držali transparente i blokirali rad Skupštine.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Mima

01.03.2024 10:05

Navikli smo na sramotno ponašanje opozicije .

Ena

01.03.2024 10:06

Grupacija "Srbija protiv nasilja" bi upravo nasiljem da dođe na vlast. Sramota šta rade.

Milenko

01.03.2024 10:07

Opozicija želi da prekroji volju naroda.

Tijana

01.03.2024 10:13

Opozicija nista drugo ne zna sem da pravi haos i ometa rad i formiranje Vlade. Zaista ovo vise nema nikakvog smisla.