KONZERVATIVNI POKRET "NAŠI" IZLEPIO CENTAR BEOGRADA PLAKATIMA PODRŠKE LUKAŠENKU: "On je osvedočeni prijatelj Srbije" (FOTO)

Autor:

Vesti

18.02.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konzervativni pokret 'Naši' pred predstojeće parlamentarne izbore u Belorusiji koji su zakazani za 25. februar 2024. daje punu podršku predsedniku Aleksandru Lukašenku.

KONZERVATIVNI POKRET "NAŠI" IZLEPIO CENTAR BEOGRADA PLAKATIMA PODRŠKE LUKAŠENKU: "On je osvedočeni prijatelj Srbije" (FOTO)

Foto: Konzervativni pokret Naši

Konzervativni pokret "Naši" izlepio je centar Beograda plakatima podrške Aleksandru Lukašenku predsedniku Belorusije. Na plakatima se nalaze njegov lik i natpis "Srbija je uz Lukašenka", a oni su se tim povodom oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Predsednik Lukašenko je osvedočeni prijatelj Srbije, čija je podrška bila od velikog značaja tokom NATO agresije na SRJ 1999. godine, kada je posetio Beograd i dao nesebičnu podršku i ohrabrenje srpskom narodu.

Konzervativni pokret 'Naši' pred predstojeće parlamentarne izbore u Belorusiji koji su zakazani za 25. februar 2024. daje punu podršku  predsedniku Aleksandru Lukašenku koji vodi nezavisnu i društveno orijentisanu politiku, i pruža solidarnost beloruskom narodu koji trpe strahovite pritiske sa zapada samo zato što štite svoj suverenitet i integritet i ne žele da im zapad nasilno postavlja vlast preko političkih struktura kojima je mentor, a protiv izborne volje naroda Belorusije i osnovnih demokratskih načela.

Demokratiju koju servira zapad na svojoj koži dan danas oseća srpski narod i ona ne donosi ništa dobro osim uništenja suvereniteta i ekonomskog razaranja svake slobodne države i naroda poput Srba i Belorusa.

Takođe obaveštavamo da će 25. februara u 12 časova biti održana i konferencija za štampu 'Solidarnost sa Belorusijom'  u Pres Centru UNS – (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading