VESIĆ PROKOMENTARISAO FOTOGRAFIJU ŠIDERA I KURTIJA: “Ikona” dela srpske opozicije koja bi da Srbe uči demokratiji sa kim drugim nego sa “dokazanim demokratom”

Autor:

Vesti

11.02.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesić je dalje istakao da bi sledeća fotografija mogla biti sa direktorom kompanije Simens, s obzirom na povezanost Šiderove supruge Sonje sa ovom kompanijom.

VESIĆ PROKOMENTARISAO FOTOGRAFIJU ŠIDERA I KURTIJA: “Ikona” dela srpske opozicije koja bi da Srbe uči demokratiji sa kim drugim nego sa “dokazanim demokratom”

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić dao je svoj komentar na nedavnu fotografiju na kojoj su zabeleženi Aljbin Kurti, lažni premijer takozvanog Kosova, i Andreas Šider, poslanik Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu. Vesić je izrazio svoje mišljenje o ovoj situaciji, ističući zanimljive detalje o Šiderovoj supruzi i njihovoj povezanosti sa kompanijom Simens.

Ministar Vesić je naglasio da je zanimljivo kako se Šider, član dela srpske opozicije, odlučio da upravo sa Aljbinom Kurtijem, nazvanim "dokazanim demokratom", pokaže svoje političke afinitete. Vesić je dalje istakao da bi sledeća fotografija mogla biti sa direktorom kompanije Simens, s obzirom na povezanost Šiderove supruge Sonje sa ovom kompanijom.

Interesantno je da je Sonja, supruga Andreasa Šidera, podnela ostavku na funkciju koju je obavljala u Beču 2017. godine zbog sumnjivih poslova sa kompanijom Simens u vezi sa nabavkom opreme za bolnice. Sud u Beču je 2022. godine poništio sve ugovore koje je Sonja Šider sklapala, što dodatno baca senku sumnje na njihove poslovne aktivnosti.

Nakon ostavke, Sonja Šider se zaposlila u kompaniji Simens, što je dodatni detalj koji ukazuje na njihovu blisku vezu sa ovom kompanijom. Ovi događaji bace novo svetlo na političke aktivnosti i veze Šiderove porodice, a ministar Vesić je odlučio da ih istakne kao deo svoje reakcije na spornu fotografiju.

Ministrova reakcija na ovaj događaj jasno pokazuje njegovu oštru kritiku i analizu situacije, ističući zanimljive detalje o poslovnim aktivnostima Šiderove supruge i njihovoj vezi sa kompanijom Simens.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading