JOVANA MISICA ZABLISTALA U VENČANICI: Bogdan Srejović spreman da stane na ,,LUDI KAMEN"!

Autor:

Zabava

11.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević pozirala u venčanici.

JOVANA MISICA ZABLISTALA U VENČANICI: Bogdan Srejović spreman da stane na ,,LUDI KAMEN"!

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Nedavno održani sajam venčanica bio je prava prilika da se misica Jovana Ljubisavljević pokaže u punom sjaju. Pozirajući u beloj venčanici, Jovana je očarala sve prisutne posetioce svojom lepotom i elegancijom. Njen izgled nije prošao nezapaženo, a mnogi su bili očarani njenom pojavom.

Pored toga što je privukla pažnju svojim izgledom, Jovana je sa sobom na sajam dovela i osmeh koji nije skidala sa lica. Sa razlogom, jer je u srećnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, sa kojim mnogi prognoziraju da će uskoro stati na "ludi kamen". Ova pojava na sajmu venčanica mogla bi se shvatiti kao proba za Jovanin srećni dan, te je bila vidljiva radost u njenim očima dok je pozirala u venčanici.


Kroz osmeh je govorila o svojoj vezi, ističući koliko je Bogdan važan deo njenog života i koliko se raduje zajedničkoj budućnosti. Njihova ljubavna priča očarala je mnoge, te su se mnogi posetioci sajma venčanica zapitali hoće li uskoro čuti zvona sa Jovaninog venčanja.

Jovana je pažljivo birala venčanicu koju će obući za ovo izlaganje, a njen modni izbor bio je besprekoran. Venčanica je isticala njenu figuru i dodavala joj notu elegancije, dok je njen izgled upotpunjen bistrim osmehom i sjajem u očima. Mnogi su se složili da je Jovana izgledala kao prava princeza iz bajke.

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

Pored toga što je privukla pažnju svojom venčanicom, Jovana je pokazala i veštinu poziranja. Njeni pokreti bili su graciozni, a osmeh iskren. Fotografi su imali priliku da uhvate svaki njen trenutak, te su nastale prelepe slike koje su kasnije obišle društvene mreže.

Jovana Ljubisavljević je definitivno bila zvezda sajma venčanica, oduševivši prisutne svojom pojavom i elegancijom. Njen izgled, ljubavna priča i veština poziranja ostavili su snažan utisak na sve prisutne. Svi s nestrpljenjem iščekuju njen srećni dan, nadajući se da će imati priliku da budu deo tog posebnog trenutka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

11.02.2024 17:58

Graciozna, bistar osmeh i sjaj u oku...,, lepo ste to napisli. Jovana je upravo takva. Mlada i lepa, elegantna i dostojanstvena.

Diki

12.02.2024 09:26

Jako lep opis Jovane. Prvi put da procitam nesto lepo I realno napisano o njoj. Bravo