BULATOVIĆ OTKRIVA: Đilas sve više agresivan i bahat - opasnost po društvo!

Autor:

Vesti

09.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovo ponašanje nakon političkog poraza

BULATOVIĆ OTKRIVA: Đilas sve više agresivan i bahat - opasnost po društvo!

Foto: Tanjug, PEtar Divac


Nakon teškog političkog poraza na izborima 17. decembra, ponašanje i psihu Dragana Đilasa evidentno su ostavili vidljive posledice. Narodni poslanik Dejan Bulatović ističe da je Đilas postao agresivan i bahat, što se manifestuje kroz njegova gostovanja u medijima koje kontroliše. Kao primer, Bulatović navodi Đilasovo nedolično ponašanje u jednom od jutarnjih programa, gde je vređao i ponižavao voditelje emisija. Ističe se i Đilasova pretnja nasiljem političkim neistomišljenicima, što ukazuje na njegovu beskrajnu bahatost i agresiju.

- Ovu pojavu jasno možemo primetiti po njegovim bestijalnim gostovanjima u medijima kojima gazduje, kao što je to bio primer danas u jutarnjem programu jedne od televizija koje kontroliše i kojima manipuliše. Bahatost, provociranje i ponižavanje voditelja emisija u kojima se pojavi, povišen ton, pretnje nasiljem političkim neistomišljenicima, još jednom su kristalno jasno pokazale da jedino sa čime Đilas raspolaže, osim sa 619 miliona eura, jeste nekontrolisani bes, sve veća agresija, beskrajna bahatost i neobjašnjiva potreba da se vrati na vlast po svaku cenu. Zbog svega toga i jeste opozicija i zato će ostati opozicija, jer Srbija nikada neće stati iza izdajnika i nasilnika - naveo je Bulatović.



Đilasov uličarski mentalitet

Bulatović ističe da reči poput pristojnosti i normalnosti ne bi trebalo da se nalaze u Đilasovom rečniku, s obzirom na njegov uličarski mentalitet. Posebno se ističe incident na konstitutivnoj sednici Narodne Skupštine, gde je Đilas vređao poslanike Srpske Napredne Stranke i pretio im. Takođe, Bulatović ukazuje na Đilasov izdajnički mentalitet, koji je došao do izražaja kroz zahtev njegovih poslanika za najoštriju kaznu za srpski narod, samo zato što veruje Aleksandru Vučiću.

- Rečima kao što su pristojnost i normalnost ne bi smelo da bude mesto u Đilasovom rečniku, jer se njegov uličarski mentalitet najbolje pokazao na konstitutivnoj sednici Narodne Skupštine, kada je psovao majku i pretio poslanicima Srpske Napredne Stranke. Svega nekoliko dana kasnije, u Strazburu je zablistao Đilasov izdajnički mentalitet, kada su u njegovo ime, Marinika, Lazović i ostali opozicioni beskičmenjaci zahtevali najoštriju kaznu za srpski narod samo zato što veruje Aleksandru Vučiću, a ne njima. Kao večita sramota koju će istorija dobro upamtiti, ostaće nastup Đilasovih poslanika koji su po ko zna koji put pokazali da su spremni da izdaju svoju zemlju zbog funkcionerske fotelje. Koliko tačno srebrnjaka košta izdaja Dragana Đilasa?


Đilasova pretnja ličnom intervencijom

U jutarnjem programu, Đilas je otišao korak dalje preteći ličnom intervencijom i iznošenjem iz plenuma narodnih poslanika koji mu nisu po volji. Bulatović ističe da je ovo nedopustivo ponašanje i upozorava da bi to moglo dovesti do nasilja kakvo još nije zabeleženo u istoriji parlamentarnog života.

- Dragan Đilas je u jutarnjem programu danas otišao korak dalje, zapretivši ličnom intervencijom i iznošenjem iz plenuma narodnih poslanika koji mu nisu po volji. Za šta su tačno glasali građani koji su zaokružili njegove liste, nisam siguran, ali smem da tvrdim da za ovo nasilje i neljudskost sigurno nisu. Na pitanje voditeljke šta će dalje da rade na skupštinskim zasedanjima, bahato i preteće je odgovorio „videćete“ i to je zapravo najbolja poruka njegovim glasačima – videćete nasilje kakvo još nije zabeleženo u istoriji parlamentarnog života - rekao je Bulatović.

Stav Srbije i vladavina prava

Bulatović ističe da je Srbija zemlja u kojoj je utemeljena vladavina prava te da sistem nikada neće popustiti pred izdajnicima i nasilnicima. Naglašava da je Srbija demokratska zemlja na čelu sa Aleksandrom Vučićem i da će nastaviti da jača na svom putu ka budućnosti.

- Ipak, Srbija je zemlja u kojoj je utemeljena vladavina prava i siguran sam da sistem naše zemlje nikada neće popustiti i ustuknuti pred izdajnicima, nasilnicima i onima koji su se predozirali milionima evra. Srbija je demokratska zemlja na čelu sa Aleksandrom Vučićem, i kao takva nastaviće da jača na svom putu ka budućnosti - zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Isidor

09.02.2024 19:05

Taj isti Đilas kad ne drži konce u svojim rukama i stvari pod kontrolom, počinje ludovati i pokazuje visok stepen agresivnosti izmišljotina.

ika

09.02.2024 19:08

Djilas krizira za vlasti ali dzaba mu kad ga natod nece.