TERORISTIČKA PREDSEDNICA PONOVO BUNCA I POKUŠAVA DA PRETI: "Naše snage su spremne..."

Autor:

Vesti

05.02.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tzv. Kosovo se, rekla je ona, pokazalo kao partner Nemačke i članica NATO-a, a Nemačkoj je potreban KiM da bi obezbedila svoj suverenitet.

TERORISTIČKA PREDSEDNICA PONOVO BUNCA I POKUŠAVA DA PRETI: "Naše snage su spremne..."

Foto: Tanjug/AP

Vjosa Osmani je danas u svom kabinetu dočekala i ugostila nemačkog ministra odbrane Borisa Pistorijusa, sa kojim je razgovarala o svim aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

Osmanijeva, prema pisanju lokalnih prištinskih medija, rekla je da su odbrambene snage tzv. Kosova u saradnji sa svojim saveznicima spremne za svaki eventualni napad, navodeći da “Srbija neće uspeti u svojim namerama”.

Vjosa Osmani je na konferenciji za novinare posebno istakla odnos Kosova i Nemačke.

Tzv. Kosovo se, rekla je ona, pokazalo kao partner Nemačke i članica NATO-a, a Nemačkoj je potreban KiM da bi obezbedila svoj suverenitet.

- Naša vojna saradnja je dinamična i evoluirajuća, uključujući vredan doprinos podršci tzv. Kosovskim bezbednosnim snagama...Tzv. Kosovo je posvećeno izgradnji svoje vojske po visokim standardima NATO-a, moderne, spremne snage za odbranu naše zemlje. i doprinos raznim mirovnim snagama, misijama širom sveta. Tzv. Kosovo se pokazalo kao posvećen partner Nemačkoj - rekla je ona.

A jasna podrška njihovom "naporu za mir, stabilnost i bezbednost u našem regionu" je povećanje trupa KFOR-a na tzv. Kosovu, prenosi 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Rada

05.02.2024 20:30

Zveckanje sa oružjem nikad nikom nije donelo ništa dobro.

Kao i uvek

05.02.2024 20:31

Bili biste predivna meta svi vi iz OVK

Tanja

05.02.2024 20:31

Osmani očigledno po direktivi Kurtija hoće da provocira Srbiju. Misli terorista da se Srbija plaši. Dno dna.

Milan

05.02.2024 20:33

Ja ovoj nebi dao ni ovce da cuva