VUČIĆ DANAS SA LAJČAKOM U BEOGRADU! Sastanak od 12.30 sati!

Autor:

Vesti

29.01.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan sastanak!

VUČIĆ DANAS SA LAJČAKOM U BEOGRADU! Sastanak od 12.30 sati!

Foto: Printscreen/www.instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sastanak će biti održan u 12.30, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, navedeno je u saopštenju.

Podsećamo, predsednik Vučić je za vikend boravio u Severnoj Makefoniji gfe je bio gost Sbetosavske akademije.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz Skoplja, gde je bio na Svetsavskoj akademiji,  da mu je žao novinara koji trpe napade od strane Dragana Đilasa i poručio je novinarkama RTS-a da čim trpe uvrede i napade od lidera Stranke slobode i pravde samo rastu u očima običnog naroda.

Rekao je i da  međunarodna izložba Ekspo 2027 u Beogradu predstavlja veliku priliku za ceo region. Vučić je istakao da očekuje uspeh na tom polju i da je zainteresovanost za učešće na Ekspo izražena i iz Severne Makedonije, kao i iz Grčke.

U razgovoru sa novinarima nakon Svetosavske akademije, predsednik Vučić je istakao da je Ekspo 2027 prilika koja se ne sme propustiti. On je naglasio da je zainteresovanost za učešće na ovom događaju izražena čak i u zemljama poput Severne Makedonije i Grčke, te da očekuje da će ova manifestacija imati pozitivan uticaj na region.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
TD

29.01.2024 06:41

Predsednik Srbije Aleksandr Vučić danas se sastaje sa Lajčakom

Milan Š

29.01.2024 06:44

Glavna tema na dašnjem sastanku između Vučića i Lajčaka će biti najava Prištine da ukine platni promet sa centralnom Srbijom.

TD

29.01.2024 06:45

Miroslav Lajčak će danas biti u Beogradu gde će sa predsednikom Srbije Aleksandr Vučićem imati razgovor

Dragan J

29.01.2024 06:46

Ukoliko Priština ostane pri odluci da ukida platni promet sa centralnom Srbijom, onda je to pretnja da propadnu svi došadašnji dogovori.