OPOZICIJA SE UDRUŽILA SA SRBOMRSCEM IZ NEMAČKE DA SRUŠE VUČIĆA: Dodiku bi uveo sankcije, Kosovo mu nezavisno, ali se Đilasovci NA NJEGA POZIVAJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.01.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina je izabrala listu "Srbija ne sme da stane", ali oni to ne žele da prihvate!

OPOZICIJA SE UDRUŽILA SA SRBOMRSCEM IZ NEMAČKE DA SRUŠE VUČIĆA: Dodiku bi uveo sankcije, Kosovo mu nezavisno, ali se Đilasovci NA NJEGA POZIVAJU! (VIDEO)

Foto: ST/B. Jovanović

Poslednjih dana, televizije N1 i Nova S, kao i politička lista Đilasa, redovno se pozivaju na Mihaela Rota, koji snažno zagovara interese Đilasove liste i ponovno održavanje izbora u Srbiji.

Očigledno je da ne žele prihvatiti da je većina građana Srbije i Beograda podržala listu Aleksandra Vučića.

Zanimljivo je da je Mihael Rot poznat po antisrpskim stavovima pa je tako govorio da:

  • Srbija ne može biti neutralna i da mora da uvede sankcije Rusiji
  • Zapad treba jače da pritisne Srbiju i Vučića da prizna Kosovo
  • Da EU i Nemačka treba da uvedu sankcije Miloradu Dodiku

 

 

Vučić: Objavićemo elaborat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar.

Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji je poklonio Miloš Zeman) neću da poklonim i za te druge besmislice - da nećemo reći ko se kako mešao, da pravimo ozbiljan elaborat i bez obzira na to što to neće biti laka stvar za nas da se objavi, objavićemo kada završimo. 

Ali to brutalno mešanje u unutrašnje stvari Srbije i njenih izbornih procesa se nastavlja i mogu da kažem, sa nešto smanjenom žestinom, i dalje traje, ali nemamo mi tu šta da krijemo i nemamo čega da se stidimo, te ćemo objaviti, neka se stide oni koji su se tako ponašali, veoma neodgovorni i neozbiljni -  rekao je Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
darko

06.01.2024 11:54

Mogu lopuže da se pozivaju na bilo koga ništa to ne promeniti stvari. Ne može niko sa strane da utiče na Srbiju kao što Srbija to ne radi nikome.

danka

06.01.2024 11:57

Samo lopovi neka se pozivaju a koga god hoće imaju pravo ali takođe moraju da znaju da im to pozivanje neće doneti oni što oni žele!

Ana

06.01.2024 13:05

Opozicija se nebori za svoj narod već protiv njega. Sve će uraditi kako bi srbe istrebili iz njihove tj.naše države.

Leksi

06.01.2024 13:11

Drago mi je što niko normalan iz sveta ne podržava antisrpsku oopoziciju u Srbiji. Zbog toga oni i nemaju na ulici nekog da ih podrži, jer ih narod prezire.