EVO ŠTA VUČIĆ RADI DOK SE OPOZICIJA OPORAVLJA OD MAMURLUKA! Predsednik bez dana odmora - radi se i gradi!

Autor:

Vesti

02.01.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavilo se, pa valja malo i odbolovati!

EVO ŠTA VUČIĆ RADI DOK SE OPOZICIJA OPORAVLJA OD MAMURLUKA! Predsednik bez dana odmora - radi se i gradi!

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ nr

Samo dva dana nakon što smo proslavili Novu godinu, predsednik je obišao radove na tunelu "Iriški venac". Rekao je tom prilikom da će ceo Fruškogorski koridor u dužini od 47,7 kilometara biti završen za dve i po godine.

Iako je u Srbiji u većini firmi neradan dan, predsednik je pokazao da za njega nema dana odmora. Što se opozicije tiče, njih, od proslave i reprize Nove godine, nema nigde. Ni na protestima, ni u šetnjama, a ni da se oglase!

Dok se leče od mamurluka, Srbija se gradi

Predsednik je najavio i nove investicije, izgradnju puteva i napredak zemlje.

- Mislim da nikada nije bilo toliko mostova da se gradi u Novom Sadu. Dogodine ćemo morati da krećemo u projektovanje proširenja puta Beograd - Novi Sad. Za Vojvodinu smo mislili da je razvijenija, ali je onda počela da zaostaje. Moramo još da radimo, sada ćemo da pojačamo pare za Irig, ovo će Zrenjanin da digne u nebesa - rekao je predsednik.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ nr

Aleksandar Vučić obilazi tunel Iriški venac

- Ovo se završava u junu 2026. godine. Mislim da je to drugo lice Srbije. Sve mora da nam se završi do prvog decembra 2026. To je za nas dan D. Toliko mnogo projekata. Ljude da obradujem jednom sitnicom, do kraja juna, svi ružni objekti po auto-putevima sa strane, urušene pumpe, toaleti, nezavršena zgradnja, ili će sve da se sruši ili da se izgradi da izgleda velelepno. Sve lepo da se počisti, ako nećete mi ćemo da počistimo. Srbija mora da ima najčistije i najbolje moguće lice, mora red da se zna. Razmišljamo da idemo toliko duboko da pomognemo vlasnike privatnih salaša. Hoćemo da pomognemo etno kuće, u svim delovima. Mnogo para hoćemo da uložimo i da nađemo dve milijarde da obnovimo regionalne i lokalne puteve. Ove godine 167 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica se završava - najavio je predsednik.

Lepe vesti i za Leskovac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da uskoro jedna velika kompanija stiže u Leskovac, što će biti izvanredan podstrek za visokokvalitetne tehnološke investicije.

Veliku vest imamo za Leskovac. Uskoro stiže jedna 'bio-teh' velika kompanija sa ogromnom investicijom. Neće to biti u broju zaposlenih previše ili dovoljno, ali će u svakom slučaju biti izvanredan podstrek za visoko kvalitetne, kapitalne intenzivne tehnološke investicije na jugu Srbije - istakao je Vučić.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ nr

Vučić obilazi radove

Srbija se priprema i za EXPO2027

Predsednik Srbije ocenio je da je u našoj zemlji sve vezano za svetsku izložbu Expo 2027. godine. Kako je rekao, zahvaljujući Expo-u, podigao se Milano, baš kao što se i Barselona podigla na Olimpijskim igrama.

Svi često idu u Barselonu zbog Olimpijade '92. i ulaganja koja su tada bila. U Milano niko živ nije išao dok nije Expo došao, a sada će još malo pa da pretekne Rim. Po svojoj ekonomskoj i finansijskoj moći, svakako je već pretekao Rim. Samo još po turizmu je Rim nešto ispred, inače po svemu drugom je Milano ispred - naveo je Vučić.

Na pitanje koga je Srbija pretekla što se tiče kilometara autoputa, predsednik Srbije je rekao da je svestan poređenja sa Hrvatskom, koja je, kako kaže, proporcionalno fantastično prožeta mrežom autoputeva.

Još imamo mnogo da ih stignemo. Ali, kao što vidite - stižemo. Stižemo i do Expo-a i prestižemo - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Marta

02.01.2024 12:07

Mamirluk opozicije je odmor za narod. Hvala Bogu pa ih nema. Predsedniku Vučiću svaka čast na agnažovanosti i radu.

Ana

02.01.2024 12:08

Vucic radi i gradi za razliku od opozicije.

Bubi

02.01.2024 12:08

Vučić kako je i obećao nastavlja da radi i gradi Srbiju sa još većim elanom!

Jela

02.01.2024 12:09

Predsednik Vučić čak ni praznikom ne odmara, već radi na unapređenju države,e, to je pravi vođa. Bravo.