PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE NARODU IRANA: Duboko sam potresen užasnim aktom TERORIZMA u kom je živote izgubilo više od STOTINU ljudi!

Autor:

Vesti

03.01.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenima i njihovim porodicama želim brz oporavak, napisao je predsednik Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE NARODU IRANA: Duboko sam potresen užasnim aktom TERORIZMA u kom je živote izgubilo više od STOTINU ljudi!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom zvaničnom Iks profilu i izrazio svoje saučešće narodu Irana povodom terorističkog akta koji se dogodio danas.

- Duboko sam potresen užasnim aktom terorizma u Iranu, u kojem je živote izgubilo preko stotinu ljudi. Prijateljskom iranskom narodu i predsedniku Ebrahimu Raisiu izjavljujem saučešće, a povređenima i njihovim porodicama želim brz oporavak - napisao je srpski predsednik.

Podsetimo, danas je u Kermanu došlo do eksplozije na putu koji vodi ka groblju gde je sahranjen general Kasem Sulejmani. Lokalne vlasti su incident nazvale terorističkim napadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (82)

Loading
Maja

03.01.2024 20:50

Opasni sukobi se odvijaju u svetu, naš predsednik se zalaže za mir, svi političari u svetu bi trebali da slede njegov primer

Sofija

03.01.2024 20:50

Jako potresne scene! Podrska narodu Irana!

Miki

03.01.2024 20:51

Terorizam je neprihvatljiv, i svi moramo zajedno raditi na njegovom iskorenjivanju.

Ana

03.01.2024 20:52

Pozitivno je videti lidera koji se odmah oglašava i stoji uz zemlju pogođenu terorizmom, pokazujući odlučnost u zajedničkoj borbi protiv ovog zla