PONOŠ OPRAVDAVA NASILJE: Što Kovačević kuka, samo su ga povukli za uvo!

Autor:

Vesti

19.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Srce Zdravko Ponoš ne razume zašto se Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku, koga su deonstranti prebili ispred zgrade RIK, "žali"

PONOŠ OPRAVDAVA NASILJE: Što Kovačević kuka, samo su ga povukli za uvo!

Foto: ATA Images, Printscreen

Miladin Kovačević je brutalno pretučen ispred svog radnog mesta, ispred zgrade RIK, tokom demonstracija opozicije - rulja ga je udarala, oborili na zemlju, vukli, ali Zdravko Ponoš, šef pokreta Srce, tvrdi da to nije ništa strašno!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku

Bivši načelnik Generalštaba, poručio je da se Kovačević žali što su ga povukli za uvo. Iako cela Srbija zna kroz šta je prošao Kovačević, Ponoš to očito pokušava da minimizira.

 

 

- Ukrali su ceo grad, a direktor Republičkog zavoda za statistiku se žali što su ga povukli za uvo - napisao je Ponoš na Tviteru. 

Međutim, sve i da je ovo tačno, da je Kovačevića neko samo povukao za uvo, to je opet neprimereno ponašanje. Nasilje je nasilje, o kojoj god silini da se radi. 
Podsetimo, Kovačeviću je u napadu povređena kičma, a o brutalnosti demonstranata iste noći je govorio na konferenciji za novinare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nebojša

19.12.2023 17:24

Ovi Hrvati su uvek pravdali nasilje nad Srbima, uz razne izgovore.

Milica Milicic

19.12.2023 17:38

Niko ne sme da bude nasilan,a samo nasilnici neće osuditi nasilje.

Vanja

19.12.2023 17:47

Ponos i opozicija su uvek bili lazni moralisti sada pokazuju pravo lice,samo pokazuju da oni i jesu za nasilje i kriminal

Das

19.12.2023 17:57

Kovacevica da neko vuce za uvo.. Sramno za coveka koji nikog nije dirao.