OD "DOJČE VELEA" SE OPARIO PREKO NOĆI, MRZELO GA DA STUDIRA! Ovo je kabadahija koji se busa u prsa dok prebija čoveka koji može otac da mu bude - stravične scene ispred zgrade RIK-a! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

19.12.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ristić se jasno vidi kod vrata zgrade RIK-a, gde su se odigrali najgrublji incidenti.

OD "DOJČE VELEA" SE OPARIO PREKO NOĆI, MRZELO GA DA STUDIRA! Ovo je kabadahija koji se busa u prsa dok prebija čoveka koji može otac da mu bude - stravične scene ispred zgrade RIK-a! (VIDEO)

Foto: printskrin/društvene mreže

Nikola Ristić

Ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK) sinoć su se odigrali ozbiljni incidenti, među kojima se izdvaja brutalni napad na Miladina Kovačevića, direktora Republičkog zavoda za statistiku.

Na snimcima napada može se primetiti prisustvo Nikole Ristića, koji je sinoć dao izjavu za Srbin.info. Ristić se jasno vidi kod vrata zgrade RIK-a, gde su se odigrali najgrublji incidenti.

Osvrćući se na situaciju, Ristić je na Tviteru uz snimak izjave za Srbin.info naglasio da nije student i izrazio zahvalnost, ali i uputio molbu da ga ne nazivaju studentom. Dodao je da ima 27 godina i da je već šest godina preduzetnik.

Interesantno je napomenuti da je Nikola Ristić dobio ponudu od Norberta Šinkovića, regionalnog projekt menadžera Dojče velea, da postane "konsultant za monitoring".

Foto: printskrin/društvene mreže

 

Tokom 2023. godine, ponuđen mu je novac za usluge u okviru "regionalnih medijskih projekata", koje sprovode Dojče vele i "Nemačka organizacija za međunarodnu pomoć". Projekti se fokusiraju na promociju medija na društvenim mrežama, a Ristićeva kompanija DP Media sarađuje sa Dojče veleom, CRTOM i Istinomerom.

Pored toga, Ristić je pokazao izrazitu zainteresovanost za rad srpske Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kojom je, kako navode mediji "veoma fasciniran". Njegova fascinacija bezbednosnim i obaveštajnim službama, posebno BIA, navodno je tema kojom se često dičio.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

Ristić, poznat kao aktivista NVO "Krovna organizacija mladih Srbije" i vlasnik reklamne agencije "DP Media" iz Beograda, sa profitom od 5 miliona dinara, sinoć je bio aktivan na ulici tako što je tukao starije od sebe. Osim toga, Ristić je prema saznanjima javnosti bio uključen u različite aktivnosti, uključujući saradnju sa organizacijama poput CRTE, Dojče velea i Istinomera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Nebojša

19.12.2023 10:55

Sreća kod ovog nesrećnika je to što mu devojka živi u Sremskoj Mitrovici, pa će mu lako dolaziti u posetu.

Bubi

19.12.2023 13:35

Plaćenici koji zarad novca i ličnog interesa škode svom narodu i svojoj zemlji!