OVO JE PORODICA U KOJU JE UDARIO MIKAN I POKOSIO JE, PA OTIŠAO U SMRT: Stravična nesreća progutala dva života, žena KRITIČNO

Autor:

Hronika

19.12.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mačvanski okrug danas žali poštenu i radnu porodicu, ali i Mikana koji jer nepromišljeno započeo preticanje i unesrećio dve familije.

OVO JE PORODICA U KOJU JE UDARIO MIKAN I POKOSIO JE, PA OTIŠAO U SMRT:  Stravična nesreća progutala dva života, žena KRITIČNO

Foto: instagram vestisabac, facebook/Mikan Panic, Društvene mreže

Mikan Panić(41) iz Tabanovića na ulazu u selo udario je automobilom "reno klio" u "citroen ksaru" u kojem su se nalazila porodica iz sela nadomak Bogatića, inženjer Branislav U.(68) i Nevenka U.(63) sa sinom Bojanom U.(45).

Mikan Panić i Branislav U. su nastradali na licu mesta, dok su Nevenka i Bojan teško povređeni. 

Foto: Društvene mreže

Branislav i Nevenka iz doba sreća

Iz šabačke bolnice, gde su majka i sin hospitalizovani saznajemo da  je Nevenka u kritičnom stanju zbog višestrukih preloma i drugih povreda koje je zadobila u kolima koja su se i zaplaila. 

Žena je primljena u teškom stanju sa prelomima kostiju lica i vilice i prelomima rebara i njeno stanje zahteva danonoćno praćenje i pravovremene rekacije na druge probleme koji ozbiljno ugrožavaju njeno zdravlje. Što se tiče povređenog muškarca on je van životne opasnosti. Imao je operaciju kolena, a prelomi rebra koji su mu konstatovani ne zahtevaju operativni tretman i vremenom će da srastu - kazao je izvor Republike iz bolnice. 

Foto: facebook/Mikan Panic

Mikan Panić glavom platio nepromišljeni potez

Podsetimo, do strašne nesreće je došlo dok je Panić zaobilazio autobus i tom prilikom direktno udario u vozilo "citroen ksara". "Citroen" se nakon sudara zapalio, a požar je zahvatio autobus iz kojeg je jedna putnica lakše povređena. 

O obojici nastradalih njihove komšije i meštani imaju samo reči hvale. Porodica Mikana Panića je da tuga bude veća, trebalo danas da proslavlja Nikoljdan, dok je iznenada pokošena porodica putovala ka familiji da sa njima provede veče u druženju i smehu. 

 Mikan Panić bio je jedinac, a njegova majka se juče javila na poziv novinara iz naše redakcije i jaukajući uspela da kaže samo da čeka kod kuće da joj dovezu sina u kovčegu.

Panić će biti sahranjen sutra, 20. novembra, dok će Branislav U. na večni počinak biti ispraćen dan kasnije.

Očevici udesa kažu da je bilo jezivo videti te slike i kako posle sudara automobila požar guta ostatke smrskanog auta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading