''POZDRAVITE MI PUNO NAŠEG ALEKSANDRA, NEKA GA BOG POŽIVI!'' Praunuk Živojina Mišića poslao jaku poruku predsedniku Vučiću: ''Srbija ne može da se prepozna koliko je napredovala!'' (FOTO)

Autor:

Vesti

14.12.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praunuk vojskovođe Živojina Mišića poslao snažnu poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

''POZDRAVITE MI PUNO NAŠEG ALEKSANDRA, NEKA GA BOG POŽIVI!'' Praunuk Živojina Mišića poslao jaku poruku predsedniku Vučiću: ''Srbija ne može da se prepozna koliko je napredovala!'' (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Printscreen/https://www.instagram.com/petarpetkovic.kim/

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković posetio je danas praunuka legendarnog vojvode Živojina Mišića, Đorđa Stojanca, koji ga je zamolio da pozdravi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prenese mu veoma važnu odluku.

- Pozdravite mi puno našeg Aleksandra, neka ga Bog poživi i recite mu da Srbija ne može da se prepozna poslednjih 12 godina koliko je napredovala - rekao Đorđe Stojanac koji je sa majčine strane praunuk vojvode Živojina Mišića.

 

 

Petar Petković je na svojim društvenim mrežama objavio kako se sa praunukom čuvenog vojskovođe Mišića prisetio slavnih vremena i naših predaka, uz jasnu poruku da nas svi oni obavezuju da se još snažnije i jače borimo za našu Srbiju i našu budućnost.

Kako kaže Đorđe, najviše ga boli kada vidi srpsko nejedinstvo dok su pred našom zemljom veliki izazovi, kao i da je najvažnije da Srbija sačuva slobodarsku politiku.

“Ko sme, taj može! Ko ne zna za strah, taj ide napred”.

- Dragi Đorđe, predaja nije opcija i zato Srbija ne sme i neće da stane!” - objavio je Petar Petković na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Nenad

14.12.2023 19:20

Bog vam dao puno života i zdravlja praunuče Živojina Mišića.

Zora

14.12.2023 19:37

Verujem da Vučiću veoma znače reči podrške koje je dobio od potomka našeg slavnog vojskovođe. Srbija je zaista doživela ogroman napredak od kada je Vučić na vlasti.

Danka

14.12.2023 19:56

Дивно, заиста! Ово је велико охрабрење и подршка.

Vesna

14.12.2023 20:02

Jako lepa priča. Vučić je čovek kog cene i mladi i stari.