DRŽAVA SA MLADIMA JOŠ SIGURNIJIM KORAKOM U BUDUĆNOST! Rebrača i Irena Vujović poručili građanima Srbije: Ovo je prelomni trenutak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Rebraća i Irena Vujović u ime liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" poručili da ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost.

DRŽAVA SA MLADIMA JOŠ SIGURNIJIM KORAKOM U BUDUĆNOST! Rebrača i Irena Vujović poručili građanima Srbije: Ovo je prelomni trenutak! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukic, Vojvodina uživo

Izbori se bliže, u nedelju 17. decembra narod će izraziti svoju volju i jasno reći koga želi da vodi državu i grad Beograd.

Željko Rebrača i Ministarka zaštite životne sredine Republike Srbije Irena Vujović su u ime liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" poručili da je ovo prelomni trenutak i da ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost, da Srbija mora napred, sigurnim korakom u budućnost.

Prema rečima Željka Rebrače na ostvarene rezultate su svi ponosni ponosni, ali želja je da još više unapređujemo našu zemlju.

- Želimo još više da ulažemo u Srbiju, da je gradimo, razvijamo, da idemo još sigurnijim korakom u budućnost. Zajedno sa mladima hoćemo da stvaramo uslove za život i rad u njihovim gradovima - rekao je Rebrača.

Ministarka zaštite životne sredine Republike Srbije Irena Vujović naglašava da država brine o mladima i da stvara uslove da se oni vrate i da ostaju u svojoj zemlji.

- Pokrenuti su mnogi projekti, koji su za cilj imali praksu i zapošljavanje mladih. Država će i u narednom periodu stvarati uslove i prilike za podršku mladima - rekla je Vujović.

Zbog naše Srbije, zbog budućih generacija lista „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' - stoji na Instagram stranici Srpske napredne stranke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Mila

12.12.2023 15:16

Mladi zaaluzuju veliku paznju a SNS-u je najvaznije da su zadovoljni u drzavi u kojoj zive jel mladi su buducnost Srbije

Bubi

12.12.2023 16:45

Izađu o na izbore i podržimo listu Srbija ne sme da stane, listu koja zna šta su prave vrednosti!

Mili

12.12.2023 21:02

Na mladima svet ostaje

Bojana

12.12.2023 21:18

Ovo su najvažniji izbori u poslednjih nekoliko decenija. Ne smemo dozvoliti da nam strani plaćenici vode državu.