"NAROD ODLUČUJE, A SRBIJA NE SME DA STANE": Mali se ovim rečima obratio građanima (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.11.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali je pozvao sve građane da svoj glas daju listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

"NAROD ODLUČUJE, A SRBIJA NE SME DA STANE": Mali se ovim rečima obratio građanima (VIDEO)

Foto: Printscreen

Siniša Mali oglasio se povodom predstojećih izbora i naglasio da upravo sada narod odlučuje da li želi da se vrati u prošlost ili ne, evo šta je sve poručio mladima.

- Narod je naša snaga, a mladi su budućnost Srbije, poručio je mladima danas Siniša Mali @mali_sinisa, u ime liste „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“.

Prema rečima Siniše Malog stabilnom i jakom ekonomijom stvaramo uslove za što bolji životni standard svih građana Srbije.

Na ovim izborima narod odlučuje da li želi da se vrati u prošlost kada je prosečna plata u Srbiji bila 329 evra, ili želi da iz godine u godinu plate i životni standar svih grđana Srbije rastu, što omogućava odgovorna ekonomska politika Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića - naglasio je Mali.

 

 

Mali je podsetio da je prosečna plata u Srbiji danas 820 evra, do 2027. godine prosečna plata će biti 1.400 evra.

Na samom kraju Mali je pozvao sve građane da svoj glas daju listi „ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Helena A

04.11.2023 16:31

Narod će 17.decembra odluciti da Srbija ne sme da stane.

Nenad

04.11.2023 16:33

Mislim da je narod Srbije dovoljno propatio zbog režima Djilasa I kompanije i da neće dozvoliti takvima da ponovo uništavaju zemlju.

Nevena

04.11.2023 16:35

Svi smo danas svedoci brojnih dela koje Srpska napredna stranka učinila za dobro svih gradjana , I ja cu uvek izabrati da podržim SNS koja vodi Srbiju u sigurnu budućnost.

Nenad

04.11.2023 16:37

Samo uz SNS , Srbija ima budućnost. Jer dela govore umesto njih a svi znamo koliko je toga urađeno u našoj zemlji i da smo danas u daleko boljoj poziciji u odnosu na ranije.