ŠOLAKOVI MEDIJI POČELI NAJPRLJAVIJU KAMPANJU U NOVIJOJ SRPSKOJ ISTORIJI! Poslanik Bečić reagovao na napade na predsednika: Na sve su spremni, narod sad zna šta od njih da očekuje!

Autor:

Vesti

03.11.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Igor Bečić reagovao je na sramne napade tajkunskih medija na predsednika SRbije Aleksandra Vučića.

ŠOLAKOVI MEDIJI POČELI NAJPRLJAVIJU KAMPANJU U NOVIJOJ SRPSKOJ ISTORIJI! Poslanik Bečić reagovao na napade na predsednika: Na sve su spremni, narod sad zna šta od njih da očekuje!

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Film pod nazivom "Ja, Aleksandar: Državni gambit", koji je emitovan na N1, samo je još jedan u nizu dokaza da su oni u dubokoj panici, spremni da upotrebe sva sredstva kako bi se njihov šef Dragan Đilas vratio na vlast i nastavio da krade. 

Tog stava je i poslanik Igor Bečić.

- Opozicija i Šolakovi mediji su otpočeli verovatno najprljaviju kampanju u novijoj srpskoj istoriji. Snimanje filma sa najvećim srbomrscem koji blati predsednika Srbije i istovremeno brutalno napadanje predsednika i njegove porodice u štampanim medijima govori sve o tome kakva nas kampanja očekuje.

Mi jesmo spremni da odgovorimo na ove napade jer smo čisti pred narodom. Naši građani veoma dobro znaju ko je Aleksandar Vučić i šta je sve u prethodnim godinama učinio za Srbiju i naš narod.

Međutim, ovakva politička borba nije dostojanstvena niti je prihvatljiva u demokratskoj državi. Napadati roditelje i porodicu predsednika države radi sticanja političkih poena govori samo o slabosti opozicije i njihovom odnosu prema državi i institucijama. Građanima je sasvim jasno sta od Đilasa, Šolaka i nihovih jurišnika mogu da očekuju ili da ne očekuju ukoliko se dočepaju vlasti. Očigledno je da su na sve spremni zarad sticanja vlasti - istakao je Bečić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading