U OVOM LUKSUZU UŽIVA PORODICA KARIĆ: Velelepna vila u Herceg Novom vredna tri miliona evra! Prolaznici masovno zastaju i slikaju se, SAMO JEDNA PALMA U DVORIŠTU KOŠTA 21.000 EVRA!

Autor:

Vesti

15.08.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljub Karić u centru Herceg Novog izgradio luksuznu vilu vrednu više miliona evra.

U OVOM LUKSUZU UŽIVA PORODICA KARIĆ: Velelepna vila u Herceg Novom vredna tri miliona evra! Prolaznici masovno zastaju i slikaju se, SAMO JEDNA PALMA U DVORIŠTU KOŠTA 21.000 EVRA!

Foto: Republika

Republika rs

Bogoljub Karić i njegov brat Dragomir Karić, koji su poznati po izgradnji luksuznih objekata ne prestaju da iznenađuju, pa se tako na spisku njihovih prestižnih nekretnina odnedavno našla i velelepna vila u centru Herceg Novog.

Ovaj objekat, koji se nalazi tik uz more porodica Karić je izgradila pre nekoliko godina, a vrednost lukszune vile je preko tri miliona evra. Vila se prostire na tri sprata, a na svakom spratu se nalazi po nekoliko soba i kupatila. Nameštaj je posebno dizajniran prema zahtevima vlasnika, a ceo objekat krasi i prostrani bazen.

Kako je za Republiku ispričao jedan od komšija, od kako je vila izgrađena Karići su tu redovni gosti i često prave proslave.

- Kad se krenulo sa gradnjom, svi su brujali o tome. Mnogo novca je uloženo u ceo objekat. Nama komšijama je drago što je takav objekat nikao u našem gradu. Sećam se da mi je još prošle godine jedan od radnika rekao da su Karići samo jednu palmu, a u dvorištu ih ima više, plaćali po 21.000 evra, o cveću i drugom nižem drveću, kao i celokupnoj dekoraciji da ne govorim, to su basnoslovne sume novca - ispričao je za Republiku jedan od komšija i dodao da su Karići tu nedavno pravili i proslavu rođendana za jednog od unuka. 

Ono što se takođe moglo primetiti jeste i to da građevina koja je u vlasništvu porodice Karić privlači veliku pažnju, prvenstveno zbog svog luksuznog izgleda, te je neretko ona izbor turista za ,,sliku sa letovanja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Biba

16.08.2023 02:22

To su obicni lezilebovici,oni samo to i znaju,da prave vile,da nisu slucajno pomogli neko bolesno dete koje treba u inostranstvu da se leci,sve ih zabole,ali ima onog gore koji sve gleda