SKANDAL NA ZATVARANJU NIŠVILA! Popularni pevač demonstrativno napustio KONCERT i otišao!

Autor:

Zabava

15.08.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje večeri festivala ,,Nišvil" desio se pravi skandal tokom nastupa svetski poznatog pevača Tricky-ja.

SKANDAL NA ZATVARANJU NIŠVILA! Popularni pevač demonstrativno napustio KONCERT i otišao!

Foto: Youtube.com printscreen

Poslednje večeri "Nišvil džez festivala" posetiocima će definitivno ostati urezano u sećanju napuštanje bine hedlajnera večeri Tricky-ja koji je nakon uvodnih pesama otišao sa bine i tek nakon višeminutne pauze se vratio, te se nakon 10 minuta oprostio od publike.

Kako Južne vesti nezvanično saznaju, problem je nastao zato što bend iz Velike Britanije nije bio zadovoljan ozvučenjem. Festival je završen trubačima koje je predvodio Konstantin Kirjanov.

 

Nakon višeminutne pauze bend se vratio na scenu i odsvirao još jednu numeru, koju je takođe otpevala pevačica, dok se Tricky-ev glas jedva čuo. Tada je pevač saopštio da je koncert završen.

Jutro posle ovog skandala, pokrenute su teorije zavere, da se Tricky zapravo nije ni pojavio na nastupu, te da je u pitanju bio njegov dubler, budući da je i dalje sve pod velom tajne. 

 

 

- "Sve u svemu, publika nije ni čula, ni videla ono što je trebalo" - bili su samo neki od komentara.

Na Jutjub platofrmi se čak i pojavio snimak, na kom i piše da je nastup famoznog Tricky-ja, ali je sve vreme bio mrak na bini, te su tek u pozadini bila upaljena plavičaste lampe. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading