PRESLADAK SNIMAK IZ CRNE GORE: Novak trenira sa sinom u Portonovom! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković pronašao sjajnoj sparing partnera za svoj trening.

 

 

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Crnoj Gori, tačnije u Herceg Novom, gde se odmara i polako priprema za nastavak teniske sezone.

Nakon poraza u finalu Vimbldona, u kom ga je sa 3:2 savladao Španac Karlos Alkaraz, Nole je uzeo malo veću pauzu, kako bi više vremena posvetio porodici, i kako bi se mentalno spremio za izazove koji ga čekaju u nastavku godine.

Nole je prvi deo odmora proveo u Hrvatskoj, a zatim se uputio i u Crnu Goru. Naš as je tu usnimljen i na Durmitoru, da bi se zatim spustio u Herceg Novi, gde je nedavno kupio dupleks, a prve dane u novom stanu je obeležila dramatična situacija.

Đoković polako "pali motore" za predstojeće turnire, izašao je i na trening u Portonovom, a tu je trenirao zajedno sa Stefanom, svojim sinom, što možete pogledati u videu na početku vesti.

Foto: Tanjug/AP

Novak sa Stefanom i ostatkom porodice

Stefan je već nekoliko puta pokazao da ga tenis zanima, vrlo često prati svog oca na turnirima, prisustvuje treninzima, pa nije isključeno da jednog dana krene Novakovim stopama.

Podsetimo, Nole će se uskoro preseliti u Ameriku, gde nije igrao još od septembra 2021. godine, kada je poražen u finalu US opena od Danila Medvedeva. Noleta čeka masters u Sinsinatiju, a nakon toga će učestvovati i na US openu, gde će se boriti za svoju 24. gren slem titulu, čime bi pobegao na dve titule razlike Rafaelu Nadalu, svom najvećem rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading