LEPŠA STRANA SRBIJE SU VEŠALA?! Predsednik opštine Vrnjačka Banja ošto o prozapadnim protestima: Ako je i od vas - mnogo je!

Autor:

Vesti

06.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović reagovao je na sramne napade i pretnje koje smo mogli da vidimo prethodnih dana.

LEPŠA STRANA SRBIJE SU VEŠALA?! Predsednik opštine Vrnjačka Banja ošto o prozapadnim protestima: Ako je i od vas - mnogo je!

Foto: Promo

Zbog lutke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče je saslušan Boško Savković, koji se sumnjiči da je na protestu "Srbija protiv nasilja" 3. juna 2023. godine u Beogradu nosio transparent na kojem je bila okačena lutka sa likom predsednika Republike Aleksandra Vučića, sa obmotanim koncem oko vrata i oborenom glavom, tako da aludira na vešanje.

Tim povodom oglasio se i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

Foto: Republika.rs

Lutka na protestu

- Kažete za sebe vi ste lepša strana Srbije? Da, tako je - lepša strana Srbije su vešala. Danas na njima Vučić, sutra bilo ko ko vam se ne svidi? I ako je od vas mnogo je - kaže on.

- Dok nudite vešala, mi pod zastavom Aleksandra Vučića nudimo stabilnost, mir, dijalog, bolji životni standard. Šta nudite osim vešala? Paljenje skupštine? Streljanje patrijarha?
Možda da pretopite još koji tenk ili da uspešno privatizujete jos neku firmu za 3€? Ako je i od vas - pa opet mnogo je!
- istako je.

- Narod Srbije je početkom 2000. video šta i kako umete A bogami i - koliko ! Zato, Srbijom se neće vioriti vešala, na vašu žalost! A, da, beše, nećete izbore???-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading