SADA JE SVE JASNO! Opozicionari otkrili prave namere: Ako Vučić ne preda vlast bez izbora, ODE GLAVA

Autor:

Vesti

06.06.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajka na predsednika države ne prestaje

SADA JE SVE JASNO! Opozicionari otkrili prave namere: Ako Vučić ne preda vlast bez izbora, ODE GLAVA

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Tajkunski mediji priznali su šta je cilj rušilačke prozapadne opozicije koja organizuje proteste pod lažnom parolom "protiv nasilja" na kojima promoviše najbrutalnije nasilje.

Naime, u tajkunskom listu "Danas" pojavio se tekst u kojem se nalazi rečenica koja je ogolila šta stoji iza hajke koju dižu prozapadnjački propagandisti protesta.

Foto: Printscreen

 

– Mediji bliski vlasti prenose i da je Vučić na sastanku sa premijerkom i ostalim bliskim saradnicima rekao navodno da neće prepustiti vlast bez izbora – piše.

Oni su ovakvom rečenicom praktično priznali da su protesti koji su u osnovi zloupotreba tragedija koje su zadesile Srbiju poziv na nasilno rušenje vlasti, a da im smeta što predsednik države ne želi da je preda bez izbora.

Izgleda da se pojedinci iz opozicije nadaju da će vlast dobiti nasilnim putem, a ukoliko Vučić ne želi da je preda ne smemo ni da zamislimo šta će uraditi ali s obzirom na pretnje smrću koje na dnevnom nivou pristižu predsedniku možemo da naslutimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (71)

Loading
Ива

06.06.2023 11:48

Опозиционе убице су на све спремне зарад личне користи. Сви се плашимо за председникову безбедност, ово превазилази све.

Лазар

06.06.2023 11:50

Хоће председникову главу јер не виде други начин да се докопају власти.

Maja

06.06.2023 11:50

Sve koji prete Vučiću treba najstrožije kazniti, oni su pretnja nama svima.

Gordana

06.06.2023 11:51

Pa to smo znali od prvog dana, jer nista drugo ni ne znaju, sem demonstracije mrznje, besa, vulgarnosti, primitivizma, malicioznosti, i nadasve mrznje!